Klamou nás. Skutečná jména vašich oblíbených hollywoodských hvězd

Klamou nás. Skutečná jména vašich oblíbených hollywoodských hvězd
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná vás někdy napadlo, že vaše jméno nepatří mezi ta nejkrásnější. Nebo jste se již někdy pozastavili nad tím, že jméno vašeho oblíbeného herce nebo herečky zní až moc učesaně? Hmm, pojďte se podívat na to, kdo má skutečné jméno opravdu dost zvláštní. Zde jsou celebrity, které nás klamou.

Nicolas Cage

Akční hrdina s velkýma očima, co by se pro boj za světový mír obětoval, a ještě by u toho byl zatraceně sexy, se narodil v Kalifornské Long Beach před 56 lety. Nikdo ale zřejmě netuší, že se hvězda filmů Noční bouře, Za zrcadlem, Hon na čarodějnice, 60 sekund, Con Air nebo Skála ve skutečnosti jmenuje úplně jinak. Tento hollywoodský krasavec s německými a italskými předky má v občance ve skutečnosti ale docela jiné jméno, než je jeho umělecká přezdívka. Jeho pravé jméno je Nicholas Kim Coppola.

Vin Diesel

Třiapadesátiletý rodák z New Yorku se nesmazatelně zapsal do myslí diváků především svými rolemi v akčních trhácích Rychle a zběsile. Letos jej můžete obdivovat ve filmu Bloodshot a příští rok se objeví v pokračování své slavné role: Rychle a zběsile 9, a také ve Strážcích Galaxie Vol. 3. I když na sebe herec nerad prozrazuje perličky ze svého života, jedno se o něm již ví. Jeho umělecké jméno rozhodně nemá v občance. Tam je totiž znám jako úplně někdo jiný, a totiž Mark Vincent!

Bruce Willis

Zklameme vás. Ani tohle jméno, které zná celý svět, není pravé. Když se mladý herec chtěl prosadit jako akční hrdina, musel si své jméno změnit. Herec se narodil před 65 lety na západoněmecké vojenské základně, kde působil jeho americký otec David Willis. Během své služby se seznámil s Bruceovou matkou Marlen. Plodem německo-americké rodiny je právě tento charismatický herec. A jak se jmenoval původně? Walter Willis.

Co myslíte, měli si opravdu tito herci dát pseudonymy?