Film Gucci bude nabit hvězdami – představí se Lady Gaga, Al Pacino i Robert De Niro

Film Gucci bude nabit hvězdami – představí se Lady Gaga, Al Pacino i Robert De Niro
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ridley Scott se rozhodně nenudí a po dlouhé pauze kvůli pandemii čínského viru se nyní naplno pustil do práce. A čeká jej skutečně strhující snímek, který se bude doslova hemžit hvězdami společenského života. V novém snímku o módním návrháři se dokonce společně opět objeví Al Pacino a Robert De Niro.

Scott má plné ruce práce

Všechny hollywoodské produkce nabraly značné zpoždění, které střídá vlna euforie a chuti tvořit. A režisér Ridley Scott se do toho pustil s vervou sobě vlastní. Ještě má za úkol provést dokončovací práce na snímku The Last Duel, ale současně již pracuje na svém velkolepém dalším trháku, na který se budeme moci co nevidět těšit. Natáčí totiž drama nazvané Gucci.

Příběh o zavraždění návrháře bude mít hvězdné obsazení

Právě on se totiž pustil do tvorby snímku nazvaného Gucci. Ten je natočen podle knihy jménem The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. A v novém hollywoodském trháku si rozhodně zahrají přední světové celebrity. Představí se v něm Adam Driver, Jack Huston nebo Jared Leto, ale i matadoři světové kinematografie. Po nedávné společné spolupráci na snímku Irčan se opět na jednom plátně objeví Robert De Niro a Al Pacino.

Lady Gaga opět ve filmu

Kromě již zmíněných hvězd svou roli ve filmu potvrdila i zpěvačka a skladatelka Lady Gaga. Ta v připravovaném snímku ztvární hlavní ženskou roli bývalé manželky slavného módního návrháře, která celý plán o likvidaci svého manžela vymyslela a nechala zrealizovat. Za tento čin byla později odsouzena. Gaga se tak představí v poněkud jiném světle, než v jakém jsme ji zaznamenali v jejím posledním počinu po boku Bradleyho Coopera. Tentokrát se nebude opěvovat její hlas, ale především její herecké nadání.

Film napěchovaný známými osobnostmi by se měl začít natáčet co nejdříve. Rozhodně se budeme mít na co těšit.