ZOO: Seriálové Viky to sluší i s bříškem

ZOO: Seriálové Viky to sluší i s bříškem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Eva Burešová porodila už před pár týdny, ale v seriálu ji potkáváme stále s bříškem. Pojďme se podívat, jak se její postava s bříškem vyvíjela a jak si s radostnou novinou poradili scenáristé.

Krásná Eva Burešová, která hraje v seriálu ZOO postavu Viky, případně Alex, je považovaná za velmi sexy ženu. Toho scenáristé využili a dali jí roli, která je jí jako šitá přímo na míru. Nejenže hraje energickou Viky, která se se životem pere, jak to jen jde, ale také svůdnou Alex vlnící se na podiu za zpěvu předělávek starých písní. Eva se tak může ukázat ve více polohách, což je pro herečku vždycky příjemnou výzvou. Jako zpěvačka také může ukázat svůj krásný hlas. A písničky, které díky Vašku Noidovi Bártovi dostaly nový kabátek, se tak mohou opět blýsknout a dostat do povědomí lidí.

Nikdo však ale předem nepočítal s tím, k jaké změně ještě dojde. Že se herečka začne měnit divákům přímo před očima. Eva Burešová totiž v průběhu natáčení otěhotněla se svým přítelem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem, a tak se musel také mírně poupravit scénář. Nejdříve její těhotenství nebylo nijak patrné a nikdo nic netušil. Pozornému divákovi ale možná neuniklo, že herečka působí „nějak jinak“ než v prvních dílech. Začala z ní vyzařovat trochu jiná energie. A později, když vyšlo najevo, že je herečka v jiném stavu, už bylo jasné, proč to tak je.

Postupně se herečka zakulacovala a bříško bylo čím dál víc vidět. Tvůrci seriálu se rozhodli tak, že prostě dají Viky trochu volnější oblečení, většinou tmavší barvy, neutrální střihy, a nebudou tak bříško vyloženě zakrývat, ale také na něho nebudou upozorňovat. Toto je určitě sympatická volba, a Eva tak hraje i v těhotenství. Neřešila se žádná výměna herečky ani nic podobného, co by určitě ani diváky moc nepotěšilo. K drobným změnám ale přece jen muselo dojít, a to tak, že seriálová Viky otěhotněla také. Sice později než herečka a její stádium těhotenství nekoresponduje s tím Eviným, ale to už není nijak důležité.

Zdroj: Instagram

Nutno říct, že Evě její těhotenství opravdu sluší, a my si tak její bříško můžeme na obrazovkách užívat ještě v době, kdy je herečka pár týdnů po porodu syna Tristana Williama.

Určitě jsme ale hlavně všichni zvědaví, jak dopadne velké odhalení. Až se soudce Petr Kříž dozví nejen to, že bude potřetí otcem, ale hlavně to, že jeho milenka Alex je ve skutečnosti Viky a celou dobu ji má přímo před očima. Ta se chudák musela dívat hlavně na to, jak se ho snažila okouzlit nová postava Jitka Hrnčířová, která neváhala využít všechny možné ženské zbraně, aby Petra dostala.

Ten byl naštěstí docela imunní. Přesto se ale Viky musela na tohle divadýlko dívat, a hlavně také musela Jitce radit, jak na něj, ona si ji totiž vybrala jako důvěrnici. Při představě hormonálních a emočních změn, které v těhotenství probíhají, je nám všem jasné, že toto je trochu těžký kalibr i na Viky. Můžeme obdivovat, s jakým klidem to zvládla. Její obranou bylo, že přešla do jakési pasivity. Nebylo jí to moc podobné, ale nebylo se čemu divit.

Přesto se ale hlavně těšíme, až nás tvůrci přestanou napínat a vše vyjde najevo.

Zdroj článku:
  • Autorský text