Zůstane Landová s Magdou kamarádka po tom, co se dozví o vztahu s Prokopem?

Zůstane Landová s Magdou kamarádka po tom, co se dozví o vztahu s Prokopem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi Magdou a Irenou nepanují úplně vřelé vztahy. Magda totiž Ireně pod nosem přebrala Prokopa, kterého ale pak odkopla. I proto mohly ledy jejich vztahu pookřát. Když pak Irena pomáhala Magdě se svatbou, vypadalo to, že jsou dobrými kamarádkami. Co se ale stane teď, když se Irena dozví, že Magda znovu tvoří pár s Prokopem? 

Mirek jim vyklidil prostor a Prokop se chopil příležitosti 

Zatímco někteří snílci doufali v to, že se zhrzený Mirek opět vrátí k Magdě, těm, kteří stojí nohama pevně na zemi, bylo jasné, že taková zrada, které se na Mirkovi Magda dopustila, nejde přejít jen tak. Nakonec možná dobře odhadli i to, že spolu Magda s Prokopem skončí v posteli. A tak se také stalo.

Prokop se cítil provinile za to, co způsobil a začal Magdu rozmazlovat bonbónky, sušenkami i svou přítomností. Magda zprvu vzdychala pro Mirka. Ale ne zas příliš dlouho. Stačilo pár schůzek s Prokopem, aby mu znovu otevřela své srdce. Vzájemné erotické jiskření jim alespoň pomáhá zapomínat na křivdu, kterou Mirkovi způsobili.

Oba ho totiž docela nepěkně vodili za nos a Mirek by byl blázen, kdyby to Magdě vůbec někdy odpustil. Nejspíš by jí pak musel zakázat kontakt s Prokopem, což by Magda opět těžce nesla a ve vztahu by pak nepanovala úplně nejlepší atmosféra. Mirek tak bohužel posloužil jen tomu, aby se do sebe Prokop a Magda zamilovali. 

Mirek (Daniel Bambas), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ačkoliv je Prokopovi Mirka líto, situaci s Magdou nevzdal a dvořil se jí i v době jejího nejhlubšího smutku.

Irena situaci nejspíš nepochopí 

Irena a Magda jsou v ledasčem dost odlišné. Irena je více úzkoprsá a miluje pořádek a tradice. Magda je zase méně sebejistá, zase ale nechává více prostoru náhodě a intuici. Ty dvě měly období, kdy po sobě šly jako kočka a pes. Později si k sobě znovu našly cestu. Obnovený vztah s Prokopem je však něco, co Irena dozajista nerozdýchá.

Vždyť ona byla jednou z těch, co Magdu utěšovali a nad Mirkovým chováním kroutili hlavou. Když teď Magda s Prokopem začali tvořit pár už v termínu zrušené svatby s Mirkem, všichni pochopí, kdo je viníkem celé situace. 

Zdroj článku:
  • autorský text