Jak otřese vztahem Míny a Máry další lež?

Jak otřese vztahem Míny a Máry další lež?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mína a Marek jsou spolu od začátku seriálu. Jejich vztah ale rozhodně není růžový. Marek Mínu sice miluje a snesl by jí modré z nebe, ale Mína má před Markem určitá tajemství. 

Lež do vztahu rozhodně nepatří. Přesto je ale v mnoha vztazích na denním pořádku. A nejinak tomu je také ve vztahu Míny a Marka. Marek má sice před Mínou taky jedno velké tajemství (ve slabé chvilce, když byli s Mínou pohádaní, si užil vášnivou noc s Markétou), ale soutěž o počet lží partnerovi by rozhodně vyhrála Mína. Markovi lhala téměř s pravidelnou přesností, a kromě toho ho také podváděla.

Nešlo ale o jednorázový úlet, kterého by později litovala, ale jednalo se v podstatě o paralelní vztah. Mína měla poměr se starším mužem. Žádné velké city neměla k němu, ale spíše k jeho penězům. Peníze a dárečky od milence se Míně líbily natolik, že se nakonec rozhodla nechat si oba dva muže, Marka i onoho staršího milence. A tím se samozřejmě rozjel jen další kolotoč lží. Jsou ale takové lži dlouhodobě udržitelné? Nebo musí zákonitě jednoho dne prasknout?  

Štěpán Benoni jako Marek Rokl má Míniných lží už dost, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Říká se, že lež má krátké nohy. A u Míny se to jen potvrdilo. Po nějaké době Marek zjistil, co je Mína opravdu zač. Dopomohla tomu také jeho nejlepší kamarádka Viky a bratr Vojta. Díky nim nakonec Marek přece jen otevřel oči a začal vidět všechny lži, které mu Mína navykládala. Dokonce zjistil, že z něj tahala peníze, které údajně velmi nutně potřebovala pro svou maminku. Zmíněná maminka ale o ničem neměla nejmenší tušení. Žádné peníze od Míny nedostávala, a dokonce ani dostávat nepotřebovala.  

Může takovou nálož lží vztah ještě ustát? Teoreticky by možná mohl, ale to už by musel být Marek hloupý, kdyby Míně ještě něco takového odpustil. A i když původně chtěl vztah udržet, nakonec se rozhodl moudře a Mínu opustil, protože takové velké a opakující se lži jen tak ustát nejde. Ale vzhledem k tomu, že je Marek velmi pěkný a hodný muž, bezpochyby si brzo najde ženu, která si ho bude vážit a bude mu také věrná.  

Zdroj článku:
  • Autorský text