Víme, co vás čeká, až se na obrazovky vrátí seriál ZOO!

Víme, co vás čeká, až se na obrazovky vrátí seriál ZOO!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milovaný seriál ZOO zmizí na nějakou dobu z obrazovek! Netruchlete. Jedná se pouze o klasickou prázdninovou pauzu. Jak dopadl poslední díl před pauzou? A co nás čeká, až se ZOO na obrazovky vrátí? 

Jak je u dlouhých seriálů zvykem, tak i u seriálu ZOO nás čeká velká prázdninová pauza. Poslední díl máme za sebou a milovníky šťastných konců a romantických chvilek rozhodně nepotěšil. Co se odehrálo v těchto posledních předprázdninových dílech?  

Viky a Petr před prázdninami 

Viky se rozhodla ukončit vztah s Petrem. Myslí si, že není pro Petra ta pravá a že by jejich vztah příliš dlouho nevydržel. Rozhodne se proto poslat Lady X pryč. Vzala si příklad ze své spolubydlící a kamarádky Sid a odstěhovala Alex za prací do Ameriky. Petrovi zavolá pouze přes videohovor a rozchází se s ním. Ten se sice snaží o Lady X ještě trochu zabojovat, ale nakonec se vrací k Markétě. Nejenže jí podlehne po fyzické stránce a později s ní obnoví vztah, dokonce se také dohodnou, že svatba stále platí a bude! A to byl šok nejen pro Viky, která prozatím dále jako chůva dětí pokračuje, ale také pro všechny diváky, kteří jsou fanoušky lásky Petra a Viky. Naštvaná je také Petrova matka Danuše, kamarád Břéťa a šťastně se netváří ani hospodyně Ilonka a obě děti.  

Anča a Haďák před prázdninovou pauzou 

Nadšení nejsou ani fanoušci Anči (Sid) a Haďáka. V posledních dílech byl jejich vztah, respektive vývoj jejich vztahu, narušen Haďákovou kamarádkou z mise. Jsou si velmi blízcí a Anča na ni pochopitelně velmi žárlí. Naštěstí ale díky kolegyni Elišce zjistí, že Haďákova kamarádka není žádnou hrozbou. Její orientace totiž míří úplně jiným směrem a není tak pro Anču žádnou konkurentkou. Pokud jste ale doufali, že se ještě před prázdninovou pauzou dočkáte krásné romantické chvíle a dlouhého polibku s vyznáním lásky, tak jste nejspíš byli poměrně zklamaní. Nic takového se bohužel nekonalo a vy si tak budete muset ještě zhruba dva měsíce počkat.  

Předprázdninové trable u Novotných  

Kromě trápení s Haďákem řeší Sid také velké trable doma. Babička Sidonie se dozvěděla, že Sid do Ameriky neodletěla a její rodiče a bratr ji dokonce po nějaké době v těchto lžích podporovali. A rozpoutá opravdové rodinné peklo. Svého syna Eduarda vyhodí z rodinné firmy a chce ho vyhodit také z vily. Svou mstu přenese také za hranice rodiny a vypoví také veškeré smlouvy o sponzorských darech pro ZOO. Doufá, že tak Sid přinutí ke studiu v Americe. To se jí ale jen tak nepodaří a její otec i matka se postaví na její stranu.  

Kdy nám bude odhaleno pokračování těchto příběhů? Po prázdninách se dočkáme konečně dalšího dílu. Malou nápovědu, co se bude v poprázdninových dílech odehrávat, jsme už ale dostali. A na co se můžeme těšit? 

Odchod postav po prázdninové pauze 

Viky čeká velmi šokující zpráva v podobě pozitivního těhotenského testu. Bude se muset vyrovnat s touto komplikovanou situací a vymyslet, jak se z této situace dostat a jak ji vyřešit. Na nějakou dobu se ale budeme muset rozloučit nejen s Alex, ale také s Viky Janečkovou, a to z důvodu opravdového porodu herečky Evy Burešové.   

Ze seriálu odejde také Bob Klepl, kterého jsme poznali jako ošetřovatele ze ZOO. Seriál opouští také Natálie Halouzková, která hrála Markovu přítelkyni Mínu. S tou se Marek před prázdninovou pauzou rozešel, kvůli její dlouhodobé nevěře. Po prázdninách tedy žádný jejich velký návrat očekávat nemůžeme. 

Petrova svatba 

Všichni diváci se bojí, že se Petr nakonec ožení. A svatby se opravdu dočkáme. Ale nemusíte mít strach. Neproběhne to zdaleka tak, jak si Markéta představovala a Petr na poslední chvíli dostane naštěstí rozum.

Viky a její šokující zprávy po prázdninách 

Pořádný šok čeká taky Viky. Kromě zmiňovaného těhotenství ji také překvapí její sestra. A teď nemyslíme fiktivní dvojče Alex, ale její opravdovou sestru, o které doposud vůbec nevěděla.  

Budou Sid a Haďák konečně spolu?  

Velké drama ale zároveň štěstí čeká také Sid. Dostane se do situace, která dokonce ohrozí i její život! Její maminka Alice naštěstí ale moc dobře ví, koho poprosit o pomoc. Samozřejmě Haďáka. A od té chvíle budou zajisté nadšení všichni fanoušci těchto dvou krásných lidí – Anči a Haďáka.   

Zdroj článku: