Jak to bude dál mezi Markétou a Petrem? Dokáže Petr zapomenout na Alex a nechá Markétu vrátit se do jeho života?

Jak to bude dál mezi Markétou a Petrem? Dokáže Petr zapomenout na Alex a nechá Markétu vrátit se do jeho života?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah mezi Markétou a Petrem neskončil vůbec hezky. Poté, co Markéta odjela na služební cestu, se Petr víc sblížil s Alex a zcela podlehl jejímu kouzlu. Když se pak Markétka vrátila, okamžitě jí oznámil, že ruší jejich zásnuby, a pobídl ji, ať se odstěhuje.

No uznejme, že toto by byl šok pro každou ženu. Není divu, že Markéta zareagovala tak, jak zareagovala. Křik, slzy, házení věcmi a urážky. To vše následovalo poté, co se Markétě zcela zhroutil svět. A její možná trochu přehnaná reakce Petra v jeho rozhodnutí jen utvrdila.

Jenže ani Petrovi nevychází vše podle vlastních představ. Viky se totiž rozhodla, že si bude dál šlapat po štěstí, a dělá vše pro to, aby vztah mezi Alex a Petrem ukončila. Petr se sice nehodlá jen tak vzdát, ale poté, co mu Alex (fiktivně) zavolá z Ameriky a oznámí mu definitivní konec, nejspíš nebude mít jinou možnost, než se s rozchodem smířit. A protože Markéta už mezitím vychladla a dostala se z prvotního šoku, začíná znova uvažovat nad tím, jak se vrátit Petrovi do života. A jak známe Markétu, určitě bude chtít využít veškeré své zbraně na to, aby o vlastní štěstí zabojovala.

Půjde na Petra opatrně přes děti? Nevinnou nabídkou pohlídaní a řečmi typu: „ty víš, že bych pro tvé děti udělala všechno.“ Anebo zapojí své ženské stránky a Petra svede? Zatím to sice vypadá, že má Petr ve svých citech k Alex jasno, ale jak zareaguje poté, co mu Alex zlomí srdce? Říká se, že čas zahojí všechny rány a možná ho to nakonec přece jen přivede zpátky do Markétiny náruče. Většina z nás však doufá v jiný konec. Takový, kde se Petr dozví pravdu o Alex, odpustí Viky a budou spolu šťastně až do smrti. Tak snad už brzy dostane Viky odvahu říct Petrovi pravdu a dočkáme se šťastného konce v jejich vztahu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text