Ordinace v růžové zahradě (1063): Radka je na útěku před pobytem v blázinci a Renner začíná mít pohled těžkého psychopata

Ordinace v růžové zahradě (1063): Radka je na útěku před pobytem v blázinci a Renner začíná mít pohled těžkého psychopata
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dnešní epizodě přichází veselé i smutné zprávy. Nejzábavnější začíná být Eva Kalinová, která už pochopila, že má doma proutníka, a chce mu jeho zradu oplatit stejnou mincí, jen nechce být opravdu nevěrná, ale jen nevěru předstírat.

K tomu jí má pomáhat Brouček a oba spolu vymýšlí plán, jak v nevěrném Kalinovi vzbudit alespoň zrnko pochybností, že má možná parohy. Ale protřelý nevěrník, který nenechá jednu hezkou pacientku bez povšimnutí, si je tak moc jistý svou ženou, že to pro Evu a Broučka bude hodně náročná mise, než to doktůrkovi konečně dojde.

Kalinová a Brouček, zdroj: TV Nova

Po zlepšení stavu Petra Hanáka bylo rozhodnuto, že mu ukončí umělý spánek a Zita netrpělivě čeká, kdy se její manžel probudí. Nikdo netuší, jak moc byl zraněný a zda nebude mít nějaké následky. Když se nakonec dočká, vypadá to, že je Petr v pořádku.

Jeho probuzením ale začíná nejspíš temný krimi příběh, protože Renner slyšel Zitu volat na policii a tuší, že se začala vrtat v jeho případu znásilnění.

Renner tuší, že se Zita s manželem podělila o své zážitky, a možná ho okolnosti vyprovokují k nějakému neuváženému činu. Petr si je vědom toho, že si na násilnického doktora teď musí dávat oba pozor a jeho obavy by mohly být oprávněné. Zita je ale rozhodnutá něco dělat, a hlavně doufá, že by mohla nějakým způsobem být prospěšná Radce.

Bude se chtít Renner nepohodlné dvojice zbavit?

Radka tedy nedopadla vůbec dobře. Když ji Zita navštívila doma, zjistila, že pojídá prášky jako bonbóny a zapíjí je alkoholem. To nakonec vedlo k tomu, že se Radka ocitla v nemocnici, když prchala z hospody a nevšimla si prosklených dveří. Když má být po ošetření převezena na psychiatrii, prchá z nemocnice.

A opět zasahuje Zita, která nelení a navštíví Vojtu v base, aby zjistila, zda mají s Radkou nějaké místo, kde by ji mohla hledat. Ukázalo se, že chytla dobrou stopu a Radku v noci na chatě na samotě našla. Přes okno zahlédla, že si mladá žena opět dala k večeři léky a alkohol. Co bude následovat, to lze jen předpokládat.

V nemocnici se Ondra chystá k odchodu, ale překvapivě se za něj nečekaně postaví Bianka, která zabodovala při stanovení diagnózy a místo bodů do kvalifikace poprosí Máru, aby Ondru nevyhazoval.

Povede se mladé medičce primáře přesvědčit a vzpomene si Mára, že ani on nebyl vždy vzor dokonalosti?

Bianka a Ondra, zdroj: TV Nova
Zdroj článku: