Ordinace v růžové zahradě 2 (1059): Kalina se doma svěřuje ženě, že se do něj Brouček zamiloval

Ordinace v růžové zahradě 2 (1059): Kalina se doma svěřuje ženě, že se do něj Brouček zamiloval
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další pokračování oblíbené ságy z prokleté kamenické nemocnice pokračuje. Doktor Hanák byl po úrazu převezen do nemocnice a jeho stav nemá optimistické prognózy. A za vše samozřejmě může Radka!

Tu už všichni odepsali, nikdo jí nevěří, a dokonce i Valšíková, která byla na její straně, už si drží odstup. Když viděla rozbor Radčiny krve po nehodě, z které Radka jako zázrakem vyvázla bez zranění, zjistila, že bere hodně divoký koktejl léků, a jasně dala zhroucené sestřičce najevo, že dokud se nevzpamatuje, na oddělení ji nechce vidět.

Předvolání, které jí přišlo ohledně křivé výpovědí, už bylo jen „posledním hřebíkem do rakve“. Radka zůstala na všechno sama, neschopná se osudu postavit. Útěk hledá v alkoholu a v koktejlu prášků, což pro ni moc dobře nevypadá.

Kalina s Broučkem odjíždí vzdělávat mladé studentky a záletný doktor se těší, jak Vilíka zasvětí do navazování přátelských vztahů s dozorem, který studentky doprovází. Vilík má však oči jen pro Kalinu a jeho jediným posláním je uhlídat nevěrníka, aby nepodváděl Evu. Nasazení, které věnuje svému úsilí nenechat doktora ani minutu bez dozoru, nakonec odradí všechny ženy, které by nic nenamítaly proti malému nezávaznému dobrodružství.

Brouček se chová jako žárlivý milenec!

Přesně k takovému závěru došla jedna z přítomných dam a taktně na toto zjištění upozornila Kalinu. Ten to samozřejmě hned odmítl, ale když si uvědomil, jak se Brouček celý pobyt choval a jak ho pronásledoval, usoudil, že na tom něco bude.

Nakonec to začalo dávat smysl i Evě, když se jí vykolejený manžel doma svěřil se svým podezřením ohledně citů svého kolegy. Eva konečně pochopila, proč se Brouček tak často zajímá o její manželský život. On nejede po ní, ale má zálusk na jejího manžela!

A to se bude Broučkovi těžko vysvětlovat, až mu dojde, jaký dojem vzbudil.

Ondra se od Aleny odstěhoval k Biance a Dominice, ale holky mají mezi sebou hodně problémů a v bytě je hodně dusno. To ale Dominice nebrání v tom, aby chodila „trénovat“ s mladým záchranářem Markem. Ten je do ní evidentně zakoukaný, ale naivní medičce, která si ještě stále dělá naděje, že zaujme Kalinu, to ještě pořád nedošlo.

Možná by se měl Marek rozhoupat a jít s pravdou ven, místo hry na sexuálního trenéra. Konečně by tak vznikl po dlouhé době nějaký normální pár, který není už předem odsouzený k zániku.

A najde se už konečně někdo, kdo pomůže Radce vyškrábat se ze dna, kde se plácá?

Zdroj článku: