Ordinace v růžové zahradě 2 (1056): U Mázlů mejdan ukončili hasiči a Jáchym chce vycouvat ze vztahu s Biankou. Projde mu to?

Ordinace v růžové zahradě 2 (1056): U Mázlů mejdan ukončili hasiči a Jáchym chce vycouvat ze vztahu s Biankou. Projde mu to?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A samozřejmě pokračuje opět nejpalčivější problém kamenické nemocnice. Nejdiskutovanějším pacientem se stává doktor Renner, který končí s poraněním hlavy po rvačce s Vojtou, hájícím čest své ženy Radky.

Mráčky se stahují také nad nevěrným Jáchymem Kalinou, když jeho naivně milující manželka začne mít podezření, že za pracovním vytížením manžela nemusí být jen jeho nadšení pro péči o pacienty. S účtem od svého narozeninového dárku a s připraveným výslechem na něj čeká večer v kuchyni, ale protřelý záletník se dokáže vykroutit i z téměř ztracené situace. Tak alespoň na chvíli svou milovanou ženu přesvědčí o tom, že druhý zakoupený řetízek nebyl pro milenku.

I přes malé vítězství si Jáchym ale stejně uvědomí, že mu nezávazný flirt za nepříjemnosti s manželkou nestojí. V reakci na její podezření se tedy rozhodne medičku Bianku pustit k vodě. Jenže to možná nebude tak snadné, jak si myslel. Přece jen, zhrzená žena umí být hodně vynalézavá, a tak nejspíš milého doktorka čekají perné dny.

Kalinová, zdroj: TV Nova

Radka už je na hranici toho, co je schopná vydržet. Už si zvykla na to, že ji téměř všichni odsuzují, jenže teď kvůli ní skončil Vojta ve vazbě a může si ve vězení i pár let pobýt. Nakonec udělá to, co považuje za jedinou cestu, jak Vojtovi usnadnit cestu na svobodu.

Ale dodrží proradný Renner svou část dohody, když Radka stáhne obvinění ze znásilnění?

Ani Alena to nemá lehké. Kromě toho, že v práci primář Mára přeřadil Ondru k jinému doktorovi, a dal tak najevo, co si myslí o jejím vztahu, peklo má i doma. Čestmírův synek Miky, o kterého se s láskou stará, ji nedokáže odpustit, že nahradila Čestmíra Ondrou a začne zlobit.

Po předstírané nevolnosti, když ho Alena nechá doma, si udělá se sestrou a s podobnými záškoláky doma pořádný mejdan, u kterého zapomenou na popcorn v mikrovlnce a doutnající občerstvení začnou hasit polštářem.

Alena má co vysvětlovat nejen rodičům ostatních dětí a učitelce, ale má slíbenou návštěvu sociální pracovnice, která má posoudit, zda je schopná se o děti starat.

Stěžuje si matce a analyzuje, zda je schopná problémům, které vznikají kvůli vztahu s mladším kolegou, vůbec čelit. Bohužel její nahlas vyřčené pochybnosti slyší i Ondra.

Zdroj článku: