Ordinace v růžové zahradě 2 (1055): Neskončí nakonec v base místo Rennera Vojta?

Ordinace v růžové zahradě 2 (1055): Neskončí nakonec v base místo Rennera Vojta?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Epizoda s názvem Všichni se budou smát rozhodně nevystihuje současnou situaci v kamenické nemocnici a blízkém okolí. A nejenže se nekonaly salvy smíchu, ale pár lidem se dost možná změní život. A k lepšímu to nebude.

Jakub je doslova zhnusený odhalením, že Alena má pletky s Ondrou. Bere to jako zradu a nedokáže pochopit, že to byl právě mladý medik, který Aleně pomohl postavit se na nohy, když ji po Čestmírovi zůstala jen velká prázdnota a srdce na cáry. Neslyší a nevidí, nenechá si nic vysvětlit.

Alena počítala s tím, že to bude těžké, ale síla odporu, kterou její vztah vyvolal, ji zaskočila. A bude si muset sama odpovědět na otázku, kterou jí dal Jakub, když se jí zeptal, zda jí to za to stojí.

Medička Dominika se po trapném vyznání lásky Kalinovi jede zotavit k rodičům a Bianka má byt jen pro sebe. A umí „chytit příležitost za pačesy“. Zkušený nevěrník Kalina ovšem podcení situaci. Když kupuje šperk manželce k výročí svatby, koupí také jeden pro milenku. A skoro stejný, jen s jinou barvou kamene. Obě ženy obdaruje ve stejný den a ty se svým dárkem hned pochlubí v práci. V této dějové lince si určitě užijeme hodně zábavy.

Když Kalinovi prošla drzost, že po večeři s manželkou v den jejich výročí ještě stihl obšťastnit milenku, tak amatérsky zapomenutý účet z klenotnictví, který nechal pohozený doma, už musí i tak naivní bytost, jakou je jeho žena, přivést k nezpochybnitelné diagnóze jejich manželství. Chytrá žena by se mohla s problémem vypořádat, ale zvládne si přísná vrchní sestra zajistit respekt i doma?

Drama Radky samozřejmě pokračuje. Souhrou okolností a snahou Rennera (s dobrým advokátem) Radka najde klid u Valšíkové, Vojta začne na moment o své ženě pochybovat, ale nakonec zvítězí jeho dobrá stránka charakteru. Ale i Vojta má své hranice dobroty. Když mu Renner začne v nemocnici barvitě líčit, jaká je Radka dračice, Vojta padne do nalíčené pasti a vrhne se opět na proradného doktora. Ten padá po napadení na podlahu a pro Vojtu to nevypadá dobře.

Zdroj článku: