Ordinace v růžové zahradě 2 (1054): Alena se nechá nachytat, Dominika trénuje svádění a z Rennera je oběť

Ordinace v růžové zahradě 2 (1054): Alena se nechá nachytat, Dominika trénuje svádění a z Rennera je oběť
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Spravedlnost si někdy dává na čas, a tak to bude i v případě doktora Rennera, který naprosto přesvědčivě lže a vydává se za oběť Radčiny nesmyslné pomsty. S dobrým právníkem se mu daří „hlas lidu“ držet na své straně.

Za napadení, kterého se Vojta dopustil, když chránil Radku, mu policistka pohrozila vězením. Napadl totiž lékaře během výkonu služby, na což je pohlíženo obzvláště přísně. Dobrák Renner se za něj u policistky přimluvil, tak mohl jít Vojta domu s napomenutím.

Jindy klidný Vojta má ve věci jasno:

Jestli nezavřou jeho, tak zavřou mě, protože ho zabiju!

Vypadá to, že si Renner svou roli oběti bude ještě nějaký pátek užívat.

Radka a Vojta, Zdroj: TV Nova

Mezitím Alena řeší úplně jiné problémy. Ondru už tajnosti a skrývání nebaví a chce jít s pravdou ven. Alena se radí s matkou, ta ji ale na rovinu řekne, že odkrytím vztahu s tak mladým mužem si proti sobě popudí v Kamenici mnoho lidí a bude tomu muset čelit, což rozhodně nebude jednoduché. Dostává i jiné rady, ale žádná se jí nelíbí.

Valšík řeší neúnosnou situaci, protože Radka a Renner nemohou dál pracovat na stejném oddělení. Radka své přeřazení na chirurgii nenese dobře, protože nic neprovedla a je to ona, koho doktoři požádali, aby opustila pracoviště a v nemocnici byl klid.

Po příchodu na chirurgii se ještě navíc Radka dozví, že Lada dala policistce fotky, které nafotila na večírku před nešťastným večerem.

V Kamenici se také stále zdržuje Jakub Mázl, který se rozhodl vypátrat muže, který má pletky s Alenou. Je přesvědčený o tom, že by půl roku po zmizení Čestmíra neměla Alena vyhledávat jiný vztah.

Jako detektiv amatér ale není moc úspěšný a ze svého sledování vyvodí špatné závěry. A když už to vypadá, že odjede z Kamenice bez detektivního úspěchu, přistihne Alenu s Ondrou při hezké chvilce.

Medička Dominika se rozhodne vyznat svému idolu lásku na rovinu a trochu tím Kalinu vyvede z míry. Bianka to schytá, protože Kalina nechce žádné komplikace a podezírá Bianku, že o skrytých vášních své kamarádky věděla. Bianku jeho chování naštve, obzvláště když zmíní, že nechce mít problémy s manželkou. Možná Bianku neodhadl, když předpokládal, že mu žádné manželské problémy nezpůsobí.

 

Zdroj:

  • autorský článek