Ordinace v růžové zahradě 2 (1061): Rennerovi se násilí zalíbilo, tentokrát ale dostal přímý zásah

Ordinace v růžové zahradě 2 (1061): Rennerovi se násilí zalíbilo, tentokrát ale dostal přímý zásah
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kamenickou nemocnicí se nese nejnovější drb o Broučkovi a jeho nové tajné lásce, zraněný doktor Hanák je stále ve vážném stavu a Renner se nechová zrovna moc chytře.

Alena je vyčerpaná a stále hledá Magdu a Bena, které měl hlídat Ondřej. Po dětech se slehla zem a po neúspěšném hledání se vystrašená Alena a Jakub obrací na policii. Po noci strávené venku se děti konečně našly.

Alena má však ve vztahu k Ondrovi jasno, zamilovanost je pryč a poté, co mladý medik ukázal i svou nezodpovědnou stránku, už ho ve svém životě nechce.

Brouček je stále v patách Kalinovi a jak už to v kamenické nemocnici chodí, drby se šíří rychle jako mor. Vilík najednou zjišťuje, že jeho snaha chránit Evu Kalinovu byla pochopena jako namlouvací rituál pro doktora Kalinu. A nebude snadné to uvést na pravou míru. Jáchym už je z toho Broučkova poletování kolem nervózní a rozhodne se nemocničnímu dobrákovi říct, že nemá o vztah s mužem zájem.

Tak Vilíkovi dost pozdě dojde, jak jeho ochranářská akce za záchranu spokojenosti Evy Kalinové na ostatní působí. Jenže drb o jeho homosexualitě se velice rychle roznáší po nemocnici. To se ale nelíbí Švarcovi, který vzal broučka do nájmu. Fantazie místních drben nemá hranic a už se začíná šeptat, že jejich soužití není jen přátelské.

Nejzajímavější je ale děj kolem doktora Rennera. Ten předstírá zájem o zraněného Hanáka, aby se dostal k Zitě. Padla mu do oka a nehodlá si připustit, že je jeho chování nevhodné. Když se mu naskytne příležitost pobavit se s Klárou, neváhá a s mladou sestrou se sblíží.

Jenže ta mu náhodou objeví v notebooku fotky Zity a naštvaně chce odejít. V Rennerovi se zase probudí násilnické choutky, jenže tentokrát se přecenil a vyděšená sestra si velice účinně dokáže s násilníkem poradit a šikovným kopnutím si zajistí svobodný odchod z jeho bytu.

A to ještě nebylo všechno, co Renner dokázal pokazit. Vyjel i po Zitě a ta konečně pochopila, proč je k ní mladý doktor tak pozorný. I ona je trochu vyplašená z násilnické stránky, kterou Renner odkryje a rozhodne se držet od doktora dál. Uvěří už alespoň někdo Radce, že si znásilnění nevymyslela?

Malé ohlédnutí do minulosti

Zdroj článku: