Ordinace v růžové zahradě 2: Způsobí mírně naivní Eva Kalinová svými vnadami v kamenické nemocnici poprask?

Ordinace v růžové zahradě 2: Způsobí mírně naivní Eva Kalinová svými vnadami v kamenické nemocnici poprask?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vyzývavá rtěnka, blond vlasy a chování naivního andílka rozhodně u mužského osazenstva kamenické nemocnice nezůstane bez povšimnutí. A nakonec nejspíš ani u žen, které si brzy uvědomí, že přišla nejen posila, ale i konkurence.

Bylo jen otázkou času, kdy se blonďatá a usměvavá herečka opět vrátí na svou „domovskou“ televizní scénu. Patricie Pagáčová prakticky mezi kulisami seriálu vyrostla a diváci mohli vidět její proměnu v rodině Jordánových v seriálu Ulice, kde se měnila doslova před očima. Seriál se stal jejím životem a ani normální studium vedle natáčení nestíhala.

Nakonec se rozhodla roli již dospělé Terezy opustit, aby se ve svém životě a také v kariéře posunula někam dál.

Kromě Ulice stihla celou řadu jiných seriálů. Teď ji můžete vídat v menší roli v divácky úspěšném seriálu Devadesátky, kde hraje mladou manželku jednoho z policistů mordparty.

Objevila se také v několika filmech, jako například Gump – pes, který naučil lidi žít nebo v povedeném titulu Prvok, Šampón, Tečka, Karel. Oba filmy si můžete v současnosti přehrát na Netflixu. Kromě toho jste blonďatou hvězdičku mohli vidět i v porotě Superstar (2020, 2021), za což ovšem nebyla jen chválená, ale také velice nevybíravě kritizovaná.

Stihla se vdát a stát se maminkou a na jejím instagramovém profilu najdete záplavu zajímavých fotek.

Role v Ordinaci

Její role v Ordinaci by mohla být hodně zajímavá. Zatím to vypadá, že její postava manželky Jáchyma Kaliny bude kladná, ale všichni už jsme zažili rozmary seriálových tvůrců, a proto bude zajímavé, jak její postavu seriálem provedou.

Snad nedopadne jako chudák Darek, kdy z trochu nešikovného a přátelského doktora nakonec v kamenickém ovzduší zmutoval na drsného kriminálníka.

Tak budeme doufat, že mladá manželka od pověstného sukničkáře neuteče a chvíli si její postavu užijeme.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek