Jakým aktivitám se v létě věnuje Patricie Pagáčová, představitelka Terezy Jordánové z Ulice?

Jakým aktivitám se v létě věnuje Patricie Pagáčová, představitelka Terezy Jordánové z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Známá česká herečka, porotkyně v hudební soutěži SuperStar 2020, cvičitelka jógy, nadšená milovnice koní, moderátorka pořadu Jak to vidí MasterChef 2019, autorka charitativního kalendáře Psí život, ale také manželka. Tohle vše v jedné osobě. Čemu se věnuje Patricie Pagáčová v horkých letních dnech?

Její instagramoví fanoušci díky příspěvkům vědí, co přes léto dělá a čemu se věnuje, ale ne všichni tuto sociální síť používají. Právě pro ty je zde článek, který vám vše prozradí.

Nový kalendář!

Patricie je autorkou kalendáře Psí život, na kterém spolupracuje s mnoha dalšími českými herci a ostatními českými celebritami. Výtěžek z prodeje tohoto kalendáře putuje na pomoc zvířatům v nouzi, kterým není osud tak nakloněný. Část peněz zůstává v organizaci Psí život a zbytek je rozdělen mezi další útulky. Právě přes léto se společně vrhli na focení příštího ročníku. První dvě fotografie vznikly s dámami Dagmar Havlovou a Barbarou Nesvadbovou. Dalšími účastníky focení jsou Vladimír Polívka nebo Monika Bagárová. Všech 12 známých tváří se fotí právě s pejsky z útulku, kteří hledají nový domov, tento kalendář by jim měl pomoci najít nové majitele.

Pagáč jóga

Tak se jmenuje pořad o józe, který provozuje na televizi Seznam od dubna letošního roku se svou švagrovou Barborou Pagáčovou, cvičitelkou jógy. Pagáč jóga má více než 5 500 odběratelů, najdete zde jógové sestavy zaměřené na břišní svalstvo, cviky na hubnutí, zpevnění zadku a stehen, cviky na bolavá záda nebo zkrácená třísla, ale také základní protažení, které by před každou jógou nemělo chybět.

Jízda na koni

Nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu. Pro někoho možná klišé, pro někoho pravdivá věta. Pro Patricii je to určitě motto, jelikož na vyjížďky vyráží několikrát týdně. Vedle koní se také stará o své psí kamarády, Jackie a Čolka, se kterými tráví každý den.

Zdroj článku:
  • Autorský text