Do ZOO se vrací Markéta. Ilonka nechce věřit vlastním očím, když nakráčí do Petrova bytu

Do ZOO se vrací Markéta. Ilonka nechce věřit vlastním očím, když nakráčí do Petrova bytu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Břéťa se zastavil za Markem v baru s novinkou. Zatkli otce od Viky a on by to chtěl nějak vyřešit, ale když mluví s Viky, tak té je to úplně jedno. Nemá v úmyslu svého vykutáleného otce zachraňovat. Nakonec, nejspíš k tomu policie měla své důvody. Marek její rozhodnutí chápe.

Překvapivě se do celé věci vloží Charlie, nedělá to pro dvojčata, přestože se tak tváří, ale chce jejich povedeného otce někam uklidit a třeba i využít. Nakonec Charlie přece nic nedělá nezištně.

Vtipálek Charlie si na případ najímá právníka. Když za ním do bytu přijde Markéta, Ilonce málem vypadnou oči z hlavy. Člověk nikdy neví, co všechno vlastně Charlie o lidech, které má kolem sebe, ví. Někdy to vypadá, že je snad jasnovidec. Tentokrát se bavil i tím, když se Markéta s Ilonkou setkaly, jako by přesně věděl, jak si ležely v žaludku.

Markéta svůj úkol splnila a otce Viky a dvojčat dostala z vazby. A nebyla by to ani Markéta, kdyby to nezačala na Charlieho zkoušet. Ilonka ho varovala, že k tomu dojde a ať si na Markétu dá pozor, protože je to pěkná mrcha. To vzbudilo u Charlieho zájem. Markétě však jasně dal najevo, že stojí jen o její služby, ne o ni. Ale Markéta se nerada vzdává. Odolá protřelý Charlie jejímu šarmu?

Adam odhalil zvláštní věc. Zjistil, že letadlo s jeho rodiči nakonec spadlo trochu jinde, než bylo doposud všude uváděno. A to ho zarazilo. Buď tedy ve stejné době blízko sebe spadla hned dvě letadla, nebo mu všichni lhali.

Ale proč?

Bohužel se ale u Kuby Vágnera s novými souřadnicemi nesetká s pochopením. V místě totiž není žádná řeka a Jakub točí filmy o rybaření, a navíc v místě, kde by podle posledních poznatků mělo letadlo spadnout, žije nepřátelský kmen, který netouží po cizincích.  Z těch posledních toho moc nezůstalo.

Celé to z povzdáli sleduje Sid, která by ráda Adamovi nějak pomohla, ale neví jak. Radí se i s dědou Hruškou, ale ten ji uklidňuje, že nic špatně nedělá a Adam jen potřebuje nějakým způsobem kapitolu smrti rodičů uzavřít. Kdyby chtěl s Jakubem tak moc odjet, už by byl pryč. On si ale vybral raději zůstat se svou láskou.

Ale o exotické výpravě na ryby se začalo mluvit okolo Raula. Že by se nakonec konala další výprava?

Zdroje článku: