Ulice: 4 chyby, nad kterými možná také nevěřícně kroutíte hlavou

Ulice: 4 chyby, nad kterými možná také nevěřícně kroutíte hlavou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Říká se, že chybami se člověk učí, a tak jsou tedy chyby impulsem k růstu. Jenže když za nesrovnalostmi stojí celý produkční štáb, pak se nepromíjí, případně minimálně slouží k divákově pobavení. Znáte nejčerstvější hrubky sáhodlouhého seriálu Ulice?

1. Karla je zkrátka superžena, protože zvládla být těhotná 11 měsíců

Karly už mají někteří diváci plné zuby. Dráždí je to, jak se Karla chová, jak se nese a jak se každý přiklání na její stranu. Navíc právě postava herečky Markéty Stehlíkové má jeden obrovský škraloup, kterým je délka jejího těhotenství. To bylo ostře sledované. Pamatujete, jak nemohla otěhotnět a jak si adoptovali Vojtu? Bum – a povedl se Karlík. Jenže produkční nepodchytili délku hraného těhotenství. To své rodině oznámila Karla už v lednu 2020, ale porodila až v listopadu. Těhotná tedy byla téměř 11 měsíců. Nejspíš za to může fakt, že je malý Kustík nadměrně inteligentní. Nebo vy jste si ještě nevšimli, jak si ve dvou letech krásně hraje sám v pokojíčku, aniž by vyžadoval pozornost ostatních?

2. Divákům se nelíbí, že Holanďanka Skyler vůbec nemluví holandsky

Co je možná ještě horší než Karlino přenášené těhotenství? Je to Skyleřin přízvuk a vůbec přízvuk celé její rodiny. Holandština v něm zkrátka chybí. Všichni si to vesele mluví anglicky. Jedině Skyler láme češtinu s angličtinou. A Chris? Ten jestli promluví, tak jedině v souvislosti s tabletem, a to vždy česky. To je dost divné, co? Teď už to nevychytají, ale je jasné, že si mohli produkční nastavit laťku trošku níž. Skyler mohla být klidně z Anglie, no ne?

3. Chladná je nenechává ani dvojí role Vasila Fridricha

Při tak dlouhém projektu, jakým je seriál Ulice, je jasné, že bude někdy potřeba se s nějakou postavou rozloučit nebo ji nahradit, když to bude možné. To se ostatně režisérům v Ulici daří. Vyměnili Adrianu a před nějakou dobou i Skyler a diváci to vzali. Nemohou ale vydýchat to, že si dovolili obsadit Vasila Fridricha do dvou rolí zároveň. Pro ty, kteří si toto nepamatují, se Vasil Fridrich objevil v roli právníka u dějové linky Libušky Nekonečné. Teprve pak do Ulice nastoupil jako zubař. Tak buď má Luděk dvojče, o kterém neví, nebo režiséři Ulice sázeli na zapomnětlivost diváků a netrefili se.

Frantu nakonec získala Skyler. Je to ale napořád?
Frantu nakonec získala Skyler. Je to ale napořád? | Zdroj: TV Nova

4. S Bárou a Skyler diváci nesdílejí jejich touhu po Frantovi

Další věcí, kterou diváci nemohou pochopit, je fakt, že se o Frantu perou holky. Franta jim totiž připadá jako dítě. Ačkoliv je dospělý, a dokonce je i otcem, nemohou diváci překousnout to, že ho režiséři dali do pozice, kdy se o něj perou dvě atraktivní ženy. Takhle by se holky mohly přetahovat třeba o Prokopa nebo o Mirka, ale o Frantu? Ale proti gustu... Franta stejně sáhl těsně vedle, když upřednostnil Skyler. Ta mu totiž co nevidět znovu nasadí parohy. Její vysněný projekt se už blíží.

Zdroje článku: