Příští týden Ulice přinese Anežčin velký úspěch, Bářino podezření i Jirkovo setkání s otravným novinářem

Příští týden Ulice přinese Anežčin velký úspěch, Bářino podezření i Jirkovo setkání s otravným novinářem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anežka se příští týden objeví doma s ohromujícími zprávami! U Marečkových nastane zvláštní zvrat, způsobený dojemným činem Vojty. Na Jirku si počíhá redaktor, jehož zaujala Šímova kauza. Adam a Jarka budou přistiženi in flagranti a Báru přepadne podezření ohledně Skyler.

Anežka se vrátí ze stáže s překvapením

Anežka se vrátí domů z měsíční ekologické stáže ve Švýcarsku, kde nabyla spoustu nových znalostí a zkušeností. Přiveze s sebou nejen dárky pro rodinu, ale i významný dokument, jenž Vítkovi a Ivě vyrazí dech. Získat něco takového se hned tak někomu nepodaří, a tak by rodiče mohli být na dceru právem hrdí, jejich pocity jsou však smíšené. Zmocní se jich obavy o dítě, které se až příliš brzy rozhodlo vyletět z hnízda a vyrazit za svými sny. Čím je Anežka pořádně překvapí?

Listina ze stáže v rodičích vyvolá obavy. Zdroj: TV Nova

Čím Vojta skoro rozpláče Karlu a Máru?

Karla a Mára se už dlouho motají v kruhu nekončících hádek a slz. Odpustit manželce nevěru, která nebyla žádným jednorázovým úletem, ale půlročním vztahem, to zkrátka není jen tak. Kryštofa ničí vědomí, že mu Karla tolik ublížila, a nedokáže se na ni ani podívat, aniž by zároveň nekřičel vzteky.

Teď se ale stane něco, co jeho i Karlu hluboce zasáhne. Něco, co bude mít na svědomí malý Vojta. Pomůže jim chlapcův čin oprostit se od ustavičných dohadů a obviňování? A jakým vyznáním Karla zapůsobí na Kryštofa?

Jirkovo setkání s otravným redaktorem

Kvůli Šimonově incidentu se zbraní byl Jirka postaven mimo službu. Teď v podstatě jen sedí doma a neví, do čeho píchnout. Práce pro něj byla vždycky vším, tedy alespoň do doby, než poznal Gábinu. Bohužel udělal chybu a svou vinu nepopírá. Stejně jako celá Gábinina rodina se i on pokouší vyrovnat s tím, co se stalo. Když už se ale zdá, že by mohli být z nejhoršího venku, Šimonova kauza přitáhne pozornost horlivého a velmi dotěrného redaktora Tomáška. Právě ten si na Jirku jednoho večera počká, aby jej podrobil výslechu. Jaká bude Jirkova reakce a jak toto zarážející setkání dopadne?

Jak se Jirka vypořádá s redaktorem? Zdroj: TV Nova

Kdo přistihne Adama s Jarkou?

Adam a Jarka se nadále pokoušejí udržet svůj vztah pod pokličkou, přestože pár lidí už o něm ví. Nechtějí, aby se provalil přede všemi, zejména pak před Blankou, která by ho nemusela pochopit. Každé tajemství však dříve či později vyjde najevo, bez ohledu na to, jak moc se jej snažíte ututlat. Štěstěna se k Adamovi a Jarce obrátí zády, když mladík využije prázdného bytu a pozve svou milou na návštěvu. Ostatní členové domácnosti se bohužel shodou náhod vrátí dřív a zastihnou pár v obzvlášť pikantní situaci. Kdo z toho bude málem na infarkt a jaké následky bude Adamův a Jarčin trapas mít?

Co začne být Báře podezřelé?

František vždycky tvrdil, že se Skyler to má dávno vyřešené, a tak by Báru ani ve snu nenapadlo ho z něčeho podezírat. Instinkt jí ale napoví, že se mezi těmi dvěma odehrává něco zvláštního a že Skyler se chová opravdu nevyzpytatelně – ještě víc než obvykle! Proč získá Bára dojem, že na ni Skyler žárlí, a co jí na přímou otázku, jak to se svou bývalou přítelkyní má, odpoví samotný František?