V pondělní Ulici bude Milena svádět Radka a on se vážně zraní. Zdravotní problém potrápí i malou Elišku

V pondělní Ulici bude Milena svádět Radka a on se vážně zraní. Zdravotní problém potrápí i malou Elišku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Radek a Milena si dopřejí mnohem divočejší loučení se svobodou své dcery, než jaké měla samotná Gábina. Radek se bohužel zraní a skončí v nemocnici. Na pohotovost bude muset také Vendula – s Eliškou, k jejímuž kašli se přidají dýchací potíže.

Veronika svěří Jirkovi tajemství

Veronika Maléřová v pondělí ráno zavolá Jirkovi Hermanovi a domluví si s ním schůzku v salonu předtím, než tam dorazí šéfová. Proč? Aby mu nervózně a nesouvisle svěřila, že Gábina si nepřeje tak úplně skromnou svatbu. Naopak se obává, že pozvali příliš málo lidí a že celá událost bude kvůli tomu působit smutně. Samozřejmě to hned zlehčila a zamluvila, jako by o nic nešlo, ale Veronika z jejího výrazu poznala, že ji to doopravdy trápí.

Jirkovi se to nejdřív nezdá pravděpodobné, ale pak začne Gábinu pozorovat a jako správný policajt shromažďovat stopy. Dospěje k zajímavému závěru a nejspíš bude muset Veroniku poprosit o pomoc

Gábina překvapí výběrem svatebního daru

Gábinu ani nenapadlo, že by měla vlastní mámu zvát na rozlučku se svobodou. To se koneckonců nedělá. Máma jí přesto vyčte, že se její dámské jízdy s kolegyněmi ze salonu nemohla zúčastnit. Aby ukázala, že se o dceru zajímá víc než ona o ni, zároveň se zeptá, jaký by s Jiřím chtěli svatební dar.

Jirka už je na tohle slovní spojení alergický, ale Gábina se nad ním zamyslí a přijde s nápadem požádat rodiče o příspěvek na svatební cestu. Tím snoubence zaskočí, protože nejspíš vůbec nepočítal s tím, že by si měl v práci zajistit dovolenou. Nevadí, peníze by mohli od Radka a Mileny přijmout i tak a schovat si je na příští rok.

Radek a Milena to rozjedou na rozlučce

Radek si Milenu dobírá za to, že se čertí kvůli dceřině rozlučce se svobodou. Která dcera by chtěla matku na takové akci? Aby však Milenu rozptýlil a snad i potěšil, navrhne, že by si mohli uspořádat vlastní rozlučku a připít si na dceřino štěstí.

I když Milenu z práce bolí nohy, s radostí to odsouhlasí, a tak si s Radkem udělají intimní večírek v hospodě po zavíračce. Padne mezi nimi několik nejapných žertíků, zejména ze strany Mastného, ale překvapivě dojde i k romantickému sblížení. Milena zapne pomalou hudbu a bude následovat smyslný taneček, během něhož se stane neštěstí.

Uprostřed noci máma zavolá Gábině, aby jí nesrozumitelně a zřejmě v mírné opilosti sdělila, že se táta zranil. Špatně došlápl na ne zcela zdravou nohu a udělalo se mu natolik zle, že musel být odvezen do nemocnice.

Mário zůstane na bistro sám, než ho zachrání Martina

V bistru se objeví rozmrzelý zákazník, který si koupil tuňákový sendvič a později zjistil, že hlavní přísada uvnitř jaksi chybí. Vendula mu nabídne náhradu a zavolá si Mária na kobereček. Ten přizná, že ho během přípravy sendvičů rozptýlil telefonát. Poslední dobou se věnuje víc té prokleté kapele, do níž nasázel úspory, místo poctivé práce v bistru. Není divu, že si ho nadřízená podá.

Nakonec to ale bude Mário, kdo se spolu s Martinou postará o chod podniku, jelikož Vendule zavolají, že její dcerka hrozně kašle a má problémy s dýcháním. Jak vážné to s Eliškou bude?

Vendula to Máriovi spočítá.
Vendula to Máriovi spočítá. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text