Dnes večer v Ulici: Otík Magdu podpoří, Prokop by jí spíš doporučil terapii

Dnes večer v Ulici: Otík Magdu podpoří, Prokop by jí spíš doporučil terapii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda bude nadále vymýšlet nápady na podporu mobilních hospiců. Otíkův návrh je to nejlepší, s čím dokázali přijít. Prokopovi se to ale nezdá. Kdo by chtěl koukat na bláznivou nevěstu, která hraje na piano po hospodách? A co by tomu řekli její studenti?

Nevěsta Magda hrající po hospodách? Prokopovi se to nelíbí

Magda se odhodlá ukázat Prokopovi první video, na němž ve svatebních šatech mluví o záměru hrát na klávesy v hospodách a vybírat peníze na mobilní hospicy. Na rozdíl od Otíka ale Prokop vůbec není tak nadšený a optimistický a spíše Magdu zklame. Podle něj by se na takové hlouposti nikdo nedíval. Navíc by to Magdě mohlo víc uškodit než prospět. Co když na to budou koukat její žáci? Neztratí pak u nich autoritu?

Nadšení z Magdy rychle vyprchává, začíná pochybovat, jestli to celé neodpískat. Otík ji přesvědčí, aby se řídila radou, kterou jí dala máma – aby si nenechala nic diktovat od ostatních. Prokop obezřetně naznačí, jestli by neměla místo projektu na pomoc druhým uvažovat o pomoci sama sobě. Od doby, co četla mámin dopis, není ve své kůži a jistě by jí prospěla terapie. Magda namítne, že už zvážila vlastní formu terapie. Chce totiž mámě na její psaní odpovědět. Samozřejmě chápe, že Zdenka si to nepřečte, ale jí samotné by se potom mohlo ulevit. A to se také stane.

Magda ze sebe vyplaví smutné pocity a svěří je klávesnici. Když ji večer navštíví Otík, dají si spolu sklenku vína a připijí si na kampaň. Magda se spontánně rozhodne, že do toho půjde. Otík ji svérázně povzbudí tím, že zveřejní její první video. Snad se objeví pozitivní reakce…

Místo školy tvrdá dřina – jak Vítek využije Michala?

Vítek a Miloš se stále potýkají s nedostatkem lidí i času, a tak na stavbu pro dnešek vezmou Michala. Tomu pochopitelně nijak nepřekáží, že se ulije ze školy, zvlášť když má psát písemku. Iva však nadšená nebude, až se dozví, že Vítek dal přednost firmě před synovým vzděláním. Pošle Michala pro smetanu a on se cestou staví v bistru, kde uvidí Anežku, Žofku a Svatku. Dá se s nimi do řeči a vypráví jim právě o práci na stavbě.

Žofka obdivuje, že je schopen takhle dřít, a on na ni celou dobu zamilovaně kouká. Svatka si toho všimne. Vítek mezitím shání dopravní společnost, která by mu na stavbu přivezla materiál, ale všechno je dost drahé a nikdo nemá čas takhle narychlo. Ačkoli se to Ivě ani trochu nelíbí, nabídne se mu, že materiál odveze v dodávce. Snad zase neporazí Kaštana.

Iva není nadšená, že Michal vynechal školu. Zdroj: TV Nova

Chris to v Praze nesnáší! Chce zpátky do Amsterodamu

Skyleřini rodiče Justine a Jean-Claude dnes přijedou na návštěvu, z čehož má největší radost Chris. Tajně totiž doufal, že si ho prarodiče odvezou s sebou do Amsterodamu. Jakmile zjistí, že k tomu nedojde, naštve se. Během telefonátů jim často vyprávěl, že to v Praze nemá rád a chtěl by se vrátit domů.

Frantu rozčílí, že má na talíři další problém, k němuž přitom vůbec nemuselo dojít, kdyby sem van Ruyterovi nejezdili. To oni Chrisovi určitě popletli hlavu planými sliby. Sice se dušují, že respektují Frantovu rodičovskou autoritu, ale on jim tak docela nevěří. Už dřív si přece přáli, aby vnouček bydlel s nimi. Kdoví, co mu napovídali…

Zdroj článku:
  • Autorský text