Příští týden se Magda potká s budoucím starostou. Měl by Prokop žárlit?

Příští týden se Magda potká s budoucím starostou. Měl by Prokop žárlit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda se v krámku sejde s paní Koláčkovou. Pak náhodou narazí na Jirku Hložánka, dávného kamaráda, který o ni kdysi z legrace usiloval. Teď je budoucím starostou a ona zase šťastně zadaná. Jak se ale bude tvářit Prokop, až Jirku najde v Magdině bytě?

Shledání Magdy a Jirky – bude Prokop žárlit?

Maminka paní Koláčkové náhle zemřela a ona se s ní nestihla rozloučit. V tomhle směru měla Magda štěstí, protože mohla být se Zdenou až do úplného konce. Ale od chvíle, kdy od ní dostala dopis, má pocit, že se staré rány znovu otevřely a že by si s ní ráda popovídala ještě jednou. Koláčková jí navrhne, aby tedy na Zdenčin dopis odpověděla. Při psaní může člověk snáze formulovat, co má na srdci. Třeba jí právě tohle pomůže celou věc důstojně uzavřít.

Cestou z krámku Magda potká dávného kamaráda, Jirku Hložánka, a pozve ho k sobě na kus řeči. U kávy proberou mimo jiné možnosti mobilních hospiců. Do jejich přátelského rozhovoru vstoupí Prokop. Měl by žárlit na to, jak si Magda s budoucím starostou rozumí?

Šíma se pokusí vzepřít tyranům, ale narazí

Radek přijde Šimona vyzvednout u školy ve chvíli, kdy na mladíka nastoupí Roman s Viktorem, aby z něj vytáhli další peníze. Šíma sice tvrdí, že o nic nešlo, ale zkušený Mastňoch má na padouchy nos. Taky vnukovi poradí, jak by jim měl vzdorovat. Šimon to navlékne před dědou spíš jako obecný příklad – kdyby viděl, že někde někdo ubližuje slabším, jak by proti tomu měl bojovat?

Hlavní je neustupovat a stát si za svým. Kde selže rozumná domluva, tam by měla zabrat lest – třeba si dotyčného tyrana tajně nahrát na video a ukázat učitelům. Šíma si dědovu radu vezme k srdci, ale udělá zásadní chybu. Pokusí se kluky natočit přímo před jejich zraky, což mu pochopitelně jen tak neprojde…

Justine a Jean-Claude opět v Ulici

Když se ve dveřích znenadání objeví Justine a Jean-Claude, malý Chris se rozzáří radostí nad příjezdem prarodičů, po kterých se mu už tolik stýskalo! Navíc mu svitne naděje, že by se konečně mohlo splnit jeho velké přání. Chce se snad s babičkou a dědou vrátit do Amsterodamu? Ať už si chlapec usmyslí cokoli, mezi van Ruyterovy, Skyler a Františka to vnese pořádné dusno.

Karlino trápení nekončí

Karla se stále upíná k naději, že se věci dají do pořádku a ona bude zase šťastná i s celou svou rodinou. Její starosti ale bohužel neskončily tím, že na Jakuba podala trestní oznámení. Šéf ji seznámí s velmi nepříjemnými novinkami, které se týkají právě pana scenáristy. Některé věci zřejmě ovlivnit nelze a vztah Karly a Kryštofa se znovu otřese v základech. Co se Karla od svého nadřízeného dozví a proč si policie pozve Máru k výslechu?

Co se šéf chystá sdělit Karle? Zdroj: TV Nova

Zaláskovaný Michal se prozradí

Michal už delší dobu pokukuje po Žofce a Anežce to samozřejmě neunikne. Bratr se vlastně před sestrou nechtěně prozradí. Jak na to asi Anežka zareaguje v době, kdy její přátelství se Žofkou jen taktak přežilo průšvih s marihuanou? A když by mohlo být znovu ohroženo kvůli tomu, že se pro zákaz rodičů nesmějí mimo školu vídat… Co Žofka přizná kamarádkám a jak u ní Michal zaboduje?