Rodina Seidlových – Propletené rodiny v Ulici: Seidlovi, Nekoneční i Peškovi, co je spojovalo?

Rodina Seidlových – Propletené rodiny v Ulici: Seidlovi, Nekoneční i Peškovi, co je spojovalo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Životy v Ulici se vinou různé osudy, vztahy mezi obyvateli se vyvíjí. Seidlovi jsou rodina lékaře, který si v Ulici zřídí vlastní praxi. Také prošli v seriálu několika zvraty a velkými změnami. S rodinou Nekonečných i Peškových je nakonec nespojovalo jen to, že se potkali v domě pana Peška.

Nekoneční 

Rodina, která nešla přehlédnout. Velká rodina plná temperamentních lidí byla něco, co v Ulici ještě neměli. Cirkusoví umělci Nekoneční byli velmi sví. Otec Boris s manželkou Kateřinou spolu zažili mnohé. Kateřina byla klidným bodem Borisovy výbušné povahy. Když Kateřina onemocněla, prožili spolu také boj s rakovinou. A vyhráli. Jejich mladší dcera Theodora, byla nenápadnou dívkou, která si ale dokázala v Ulici sehnat přátele i lásky. Starší Libuška byla tatérka a její studio vzbudilo vlnu emocí.

Se synem Borisem měla přátelský vztah. Kvůli jeho otci Eliášovi o něj však málem přišli. Eliáš totiž Libuška týral, ona začala pít. Její rodina jí pomáhala, přesto pro Libušku boj s alkoholem nebyl snadný. Zachránil jí Dr. Seidel, se kterým jim vztah sice nevydrží, ale prožijí spolu pěkné časy, během nichž si dají své životy dohromady. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Peškovi 

Vlastimil Pešek je majitelem činžovního domu. Jeho dcera Klára mu kdysi nechala doma malou dceru Adrianu a utekla tančit do Itálie. Pešek Adrianu vychoval. V seriálu jsou od počátku, kdy Adriana byla ještě ve škole. Prošla si těžkou pubertou, během které sáhla i po drogách. Její sklony k životu na hraně jí provázely velmi dlouho. Nejvíc se usadila s Edou Rambouskem, ale když to nevyšlo, zase sklouzla k životu na hraně.

Po odjezdu do Austrálie, kde tančila, se jí narodila dcera Klára. Dcera si vzala dům na starost, ale nadělala si tím dost nepřátel. Zemřela poté, co ji Ivana, matka Lenky Drápalové strčila ze schodů. Vlastimil žil dlouho s Miriam Hejlovou, ale svatba tehdy nebyla. S jeho druhou láskou už mu to vyšlo. A nebyl to nikdo jiný než Amálie, matka doktora Seidla. Jejich vztah je také spletitý a někdy spolu i nemluví, ale jsou milým párem, který ukazuje životní moudrost. 

Seidlovi 

Dr. Libor Seidel se rozhodl si v Ulici otevřít svou ordinaci. Jeho žena Marta nastupuje jako učitelka v místní škole. Jejich syn Mikuláš se stane studentem stejné školy. Liborova matka Amálie je zdravotní sestra a bude pracovat u syna. Poklidná rodina si už prošla krizí před příchodem do seriálu. Libor byl tehdy Martě nevěrný. Jejich vztah už měl stále více trhlin a nemělo cenu ho spravovat. Rodiče se tehdy rozešli a Mikuláš zůstal s Liborem. Když se sestěhovali s Libuškou Nekonečnou, tak nastal problém mezi kluky Mikulášem a Borisem.

Dělit se o jeden pokoj pro ně bylo náročné. Po rozchodu s Libuškou se Libor odstěhoval, Amálie se stala paní Peškovou a dál prožívá svůj život v Ulici jako aktivní důchodkyně ochotná pomáhat. Tyto rodiny vždy spojila láska. Ta totiž dokáže spojit vše na světě. Seriál Ulice dokazuje, že nitky osudu dokážou spojit několik rodin v jednu. Ačkoli se občas některá z nitek přetrhne, je důležité se z toho poučit a pokračovat dál.  

 

Zdroj: