Ďábelský horor dostane třetí pokračování: V zajetí démonů nás bude i tentokrát děsit skutečným příběhem

Ďábelský horor dostane třetí pokračování: V zajetí démonů nás bude i tentokrát děsit skutečným příběhem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
"V zajetí démonů" nás straší od roku 2013. Děj těchto hororů se vždy točí kolem „opravdických“ paranormálních aktivit, především z oblasti démonů. Teď vyšel nejnovější trailer na třetí díl, který se znovu zabývá mysteriózním případem, o který se kdysi starali démonologové Warrenovi.

Conjuring 3 – Znovu nás bude film strašit

Warner Brothers neměli dost ani po druhém dílu, a proto se můžeme těšit na třetí příběh patřící ďábelským vraždám. Jako i v předešlých filmech se můžeme i v nejnovějším díle těšit na Patricka Wilsona a Veru Farmigovou, kteří se vydávají po stopách nadpřirozených jevů. Jako vždy představuje dvojice herců Eda a Lorraine Warren, americký manželský pár démonologů a lovců démonů. Dalším důležitým protagonistou bude Julian Hilliard, představitel démonem posedlého Davida Glatzela.

Již 4. června se do amerických kin dostane nový horor a jeho celé jméno slibuje parádní podívanou. „V zajetí démonů – Na ďáblův příkaz“ se točí o skutečném případu Arne Cheyenne Johnsona, který se sám obhajoval ve svém procesu, protože byl obviněn z vraždy. Johnson totiž tvrdil, že byl obětí démona, který se ho před, a hlavně během osudné vraždy, zmocnil. Dva vyšetřovatelé nadpřirozeného Ed (Patrick Wilson) a Lorraine Warren (Vera Farmiga) se vracejí, aby se na záhadný případ podívali. Samozřejmě to znamená, že se musí znovu odvážně pustit do boje s démony.

„V zajetí démonů – Na ďáblův příkaz“ se točí o skutečném případu Arne Cheyenne Johnsona, který se sám obhajoval ve svém procesu, protože byl obviněn z vraždy.

Zveřejnění

„The Conjuring: The Devil Made Me Do It“ se stejně jako všechny filmové novinky z Warner Brothers v roce 2021 ukáže nejen v kině, ale taktéž na televizní stanici HBO Max, a to po dobu jednoho měsíce. Momentálně je česká premiéra naplánovaná na 3. června, pokud to koronavirová situace dovolí.

Trailer trochu naznačuje, že by mohlo jít o poslední díl této filmové řady, i když se samozřejmě nemusíme rozloučit s touto tématikou. Existuje již řada vedlejších projektů s démonickým tématem, jako například „Annabelle“, „Sestra“ anebo „La Liorona: Prokletá žena.

  • https://www.youtube.com/watch?v=58porEM6Wiw
  • https://www.serienjunkies.de/news/conjuring-devil-made-trailer-horror-106790.html