V zajetí démonů 3 (2020): Příběh Eda a Lorraine se ponese v jiném duchu

V zajetí démonů 3 (2020): Příběh Eda a Lorraine se ponese v jiném duchu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příznivci hororů se už jistě těší na září příštího roku, kdy se má v českých kinech objevit další pokračování úspěšného snímku V zajetí démonů. Herec Patrick Wilson nedávno naznačil, že trojka bude zcela jiná než první dva díly.

"Natáčení bylo úžasné a celkově má ten film zcela jinou atmosféru. Základ zůstává stejný: v centru dění je pořád dvojice Ed a Lorraine. Tlačíme je ale do míst, kde ještě nebyli, a bude to prostě o něčem jiném," sdělil Patrick Wilson. 

Odlišný koncept může být spojen i s výměnou režiséra: Jamese Wana v trojce vystřídal Michael Chaves a je nasnadě, že novému příběhu vtiskne vlastní vize. 

Možná přijdou i vlkodlaci...

James Wan, který se na snímku V zajetí démonů 3 podílel aspoň jako producent, před lety prozradil, že by se v trojce mohli objevit vlkodlaci. Příběh se prý bude tentokrát odvíjet od soudního procesu, ve kterém je kdosi obžalovaný z vraždy, ale tvrdí, že byl v té době posedlý démonem. Vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine mají zjistit pravdu. Nic z výše uvedeného však nebylo oficiálně potvrzeno, a tak existuje možnost, že nás nový horor zcela překvapí.