Jak se Kristýna vyrovná s rozchodem? Bude se, po vzoru otce, Denisovi mstít?

Jak se Kristýna vyrovná s rozchodem? Bude se, po vzoru otce, Denisovi mstít?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna Voláková zažívá hodně špatné období. Naplno se zakousla do studia adiktologie a ani si nevšimla, že se jí Denis vzdaluje. Ten se dal dohromady s Markétou – tedy s holkou, která jednu dobu něco měla s Adamem. S Kristýnou se rozešel a ona teď musí zpracovat fakt, že už s Denisem netvoří pár. 

Blanka našla Kristýnu před domem jako uzlíček nervů 

Nepříjemný je rozchod Kristýny a Denise také pro Adama, protože zatímco Kristýna je jeho sestra, s Denisem se kamarádil. Dokonce o Denisově záměru rozejít se s Kristýnou věděl dřív než ona sama. To mu samotnému zkomplikovalo vztahy, protože musel Kristýně lhát.

Namísto velkolepé oslavy Denisových narozenin, kterou s láskou a péčí připravila, se tak Kristýna dozvěděla, že se jejich společné cesty rozešly. O to horší to je, že je do jejich rozchodu zapletená i nová Denisova známost. To Kristýně brání v tom si s Denisem vše na rovinu vyříkat. Blanka Kristýnu našla před domem jako uzlík nervů a nad ní Vandu. Ihned na Vandu vyjela a ta se zase urazila. 

Kristýna má plnou hlavu trýznivých myšlenek. Ať přemýšlí, jak přemýšlí, nemůže najít okamžik, kdy přesně to mezi ní a Denisem začalo váznout. Potřebuje si s ním promluvit a vše si s ním vyříkat, ale tohle jí její máma nedoporučuje. A když už se přece jen rozhodla, že za Denisem zamíří do stánku, uviděla Denise s Markétou, jak se drží za ruce. To jí skutečně nepřilepšilo.

Kristýna Voláková zažívá hodně špatné období, zdroj: Zdroj: TV Nova

Kristýna je zlomená, ale mstít se určitě nebude 

Že by Kristýna zpracovala rozchod tak, že se Denisovi začne mstít? To určitě není její styl. Jestli někdo Denisovi zatopí, bude to její táta Luděk, který si ho podá. V neposlední řadě rozchod Kristýny a Denise zkomplikuje situaci Vandě. Ta už se celá třese na to, až začne s Luďkem bydlet v novém bytě.

Místo Vandy však Luděk nabídne přístřeší Kristýně, aby se už nemusela s Denisem potkávat. S tím ale Vanda nepočítala a nic nenaznačovaly ani horoskopy. Pořádně ji to zaskočí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text