Drbárna ze ZOO: Viky a Petr jsou krok od soudu a ve hře je modrý notes č. 2

Drbárna ze ZOO: Viky a Petr jsou krok od soudu a ve hře je modrý notes č. 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky je stále ostrá jako břitva a odmítá Petrovi půjčovat syna. Petr jejímu chování vůbec nerozumí a je přesvědčený o tom, že pravda je na straně Ester. A ta mu stále tvrdí, že žádný sirup Petříkovi nedávala.

Celá věc se mezi Viky a Petrem ubírá špatným směrem. Petr se rozhodl zakázat Sofii a Benovi návštěvy u Viky. Smutní jsou z toho všichni. Překvapivě problém vyřeší Jeřábková, když přivede Petra k Viky do bytu a odmítá ho nechat odejít, dokud se s Viky rozumně nedomluví. Padla už totiž slova jako soud a praktická sousedka si myslí, že je zbytečné věc řešit tak oficiálně, když se lidé mohou domluvit.

Zdroj: FTV Prima

Když Petr slíbil, že nikdy nenechá Ester se synem samotnou, tak Viky ustoupila a bylo po problému. Jenže náznak přátelství, který se mezi ní a Petrem rodil, je pryč. To vyhovuje Filipovi, ale jinak to není nejlepší situace.

Zdroj: FTV Prima

Julie neví, co chce

Julie si opět vztah s Jardou rozmyslela a chudák kluk neví, na čem vlastně je. Nejspíš ani samotná Julie neví, co dělá. Pere se v ní opatrnost, špatné zkušenosti, nedůvěra k mužům a také náklonost, kterou k Jardovi cítí. Sid jde z toho hlava kolem a jen přihlíží milostnému divadlu, které ti dva předvádí.

Když Julie nepřijde do práce a nebere telefony, začne se Sid o kamarádku obávat. Že by se stalo něco, co by Julii donutilo zmizet? To už párkrát musela kvůli bývalému manželovi udělat. Znamenalo by to, že by ji Sid už neviděla.

S vysvětlením nakonec přišla samotná Julie k Sid domů. Celou dobu byla se synem v nemocnici, protože ho zbili a okradli bezdomovci. Její nedostupnost tak nezavinil ani bývalý manžel, ani strach z nového vztahu. Synovi se naštěstí podařilo vyváznout s lehkým otřesem mozku a s nalomeným žebrem. Jen přišel o fotoaparát, a to je pro něj velká ztráta.

Fanda v roli největšího hlupáka v ZOO

Vypadá to, že Fanda už se trvale vžil do role místního hlupáka a ani normální dospělý vztah s Machyánovou ho nijak nezměnil. S takovým člověkem by snad žádná žena dobrovolně nežila!

Tentokrát si zase vzpoměl, že ho bolí záda, a když se mu Filip nabídl, že mu pomůže s rozvážkou krmení, Frantu napadlo, že by těch těžkých pytlů mohl Filip odnosit víc, aby měl na pár dní pokoj. To samozřejmě nechalo následky i na Filipovi. Celá ZOO se tak pobavila, jak to pěkně Fanda na Filipa nahrál, aby nemusel nic dělat.

Poskok přinesl Charliemu ten pravý modrý notes

Opět se vynořil notes. Asi je zbytečné řešit logiku celé akce, ale tentokrát už se Charliemu dostal do rukou opravdový zdroj Kamilových akcí. Bohužel přihlouplý Kamil se najednou proměnil na tajného agenta a ty nejdůležitější zprávy si zašifroval.

Poklad v podobě informací nemá pro policii hodnotu, protože byl ukradený a nikdo nemůže prokázat, že je notes opravdu Kamila. To by ho musela policie zabavit během domovní prohlídky, ta ale neproběhla. Charlie tak alespoň doufá, že se jeho známému podaří rozšifrovat záznamy, které povedou k akci, kde Kamila chytí při činu. Ale bude takový hlupák, aby se pouštěl do akce, kterou si napsal do notesu, který se mu ztratil?

Zdroje článku: