Šimon Bilina pomáhá svým zpěvem. Co ho spojuje s postavou Haďáka v ZOO?

Šimon Bilina pomáhá svým zpěvem. Co ho spojuje s postavou Haďáka v ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimona Bilinu znají hlavně fanynky ze seriálu ZOO, kde představuje Haďáka. Jaký je ale jeho představitel ve skutečnosti? Je to aktuálně zamilovaný muž, který se věnuje hudbě, a herectví bere jako jednu ze součástí svého života.

Představení skladby na podporu Ukrajiny dopadlo skvěle

„Pravda a láska vždy vítězí nad lží, lhostejností a nenávistí. Princip nejde zabít,“ napsal Bilina přímo na svůj Instagram, na kterém zveřejnil také video. Na něm vystupuje na brněnském náměstí a vyzývá všechny, aby se ujali pomoci ukrajinským uprchlíkům. Svou autorskou skladbu věnoval nejen jim, ale také svému dědečkovi, který pocházel právě z Ukrajiny. 

Na videu je vidět, že měl Bilina menší technické problémy, nakonec se ale koncert mohl rozjet. Diváci byli nadšení, což dokazují také komentáře, které mu fanoušci nechali na oblíbené sociální síti. V nich se dočtete, že by se lidé nad sebou měli hlavně zamyslet, protože netuší, že může přijít ještě něco horšího. Navíc je válka jen kousek od nás, což si mnoho občanů neuvědomuje. 

Bilina se nenechá škatulkovat

Šimon Bilina patří mezi herce, kteří ale nejsou živi pouze z jednoho řemesla. Kromě toho ho totiž můžete vidět nejen na koncertních pódiích, ale také to zkoušel jako model. Postavu i vzhled na to rozhodně má. Uhrančivé oči, tmavé vousy a šibalský úsměv mu zajistil velký příliv fanynek. Ty si ho všimly právě v primáckém seriálu ZOO.

Tam Šimon Bilina sice hraje trochu „negativní“ postavu, nic to ale nemění na tom, že zástupy fanynek má. Netají se tím, že si na tuto novou životní roli musí zvyknout, protože i když hraje v divadle a vystupuje s různými kapelami, právě tato role v seriálu ho zviditelnila.

„Je to náhlé, teď se to děje fakt hodně a člověk se s tím musí nějak srovnat. Je to divné, když někdo přijde a dotkne se vás nebo na vás začne mluvit jako na Haďáka,“ řekl pro server zeny.iprima.cz.

Šimon Bílina s kolegyní ze seriálu Zoo
Zdroj: FTV Prima | Šimon Bílina s kolegyní ze seriálu Zoo

V seriálu si na lásku musel počkat, ve skutečnosti je šťastně zadaný

Jeho fanynky ale mají smůlu, protože Šimon je šťastně zamilovaný do herečky Hany Drozdové, se kterou se pravidelně ukazuje na společenských akcích a moc jim to spolu sluší. Jsou spolu už více než 2,5 roku a jejich láska jen kvete. Snad ustojí náhlý zájem médií právě o Šimona

Pokud seriál ZOO sledujete pouze sporadicky, tak přiblížíme postavu Haďáka Adama, kterého Bilina hraje. Mají oba něco společného? Haďák ztratil svou rodinu, je poznamenaný válkou v Afghánistánu a Adam se citově uzavřel a nikoho si k sobě nepustí. Právě v ZOO u exotických zvířat se našel a je spokojený. Nejlépe se cítí mezi hady, právě díky nim vznikla jeho přezdívka. 

Také Šimonovi nevadí být v kontaktu s hady, ale chová vůči nim respekt. Natáčení s těmito plazy ho velmi baví. A co se týče vlastností, Šimon patří mezi lidi, kteří milují lidi, proto se jim, na rozdíl od Haďáka, nevyhýbá.

Navíc je Šimon zadaný, zatímco Haďák je právě kvůli tomu, co už v životě zažil, k ženám chladný. V ZOO si k němu ale najde cestu Sid, která je do něj nešťastně zamilovaná. Teď už víme, že Haďák jejímu kouzlu podlehne.