Filmové novinky na Netflixu. Co nesmíte minout?

Filmové novinky na Netflixu. Co nesmíte minout?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaké jsou filmové novinky na vaší oblíbené stanici? Vychutnáte si španělské drama, které bude mít premiéru na konci měsíce nebo si pustíte chilské drama, které bylo oceněno na filmovém festivalu?

Chlapec jménem Adú

Španělské drama s názvem Chlapec jménem Adú bude mít svou premiéru 30. června. V hlavních rolích se představí Luis Tosar, Anna Castillo a Álvaro Cervantes. Děj filmové novinky se odehrává nedaleko jedné ze španělských enkláv v severní Africe.

Tam žije malý chlapec jménem Adú, který se vydává na velmi strastiplnou a dobrodružnou cestu. V tomto dramatu budete pozorovat příběh otce, který si znovu najde cestu ke své dceři, a také pocity strážce z pobřežní hlídky, který se musí vyrovnat se svou vinou.

Nikdo neví, že tu jsem

Chilské drama s názvem Nikdo neví, že tu jsem, mělo premiéru 24.6. Film režiséra Gaspara Antilla získal ocenění za nejlepší režisérský debut na filmovém festivalu v městě Tribeca. Příběh vypráví životní cestu muže, který byl jako dítě úspěšným zpěvákem.

Po traumatických zážitcích se však přestěhoval na samotu, aby zde našel sám sebe a vzpamatoval se z životních nezdarů. Jeho život se dramaticky změní ve chvíli, kdy se objeví žena, která mu dokáže naslouchat. V hlavních rolích se představí Jorge García, Millaray Lobos a Luis Gnecco.

Přejeme vám příjemnou zábavu u filmových novinek na Netflixu.