Diskuze

Dnes večer v Ulici: Mezi Frantou a Skyler je konec a Lexíkův stav se zhoršuje

Skyler a Franta jsou rozhodnutí jít od sebe – s vědomím, že pro jejich synka se tím nic nezmění. Jean-Claude jim ale stejně hezky od plic řekne, co si o nich myslí. Chvíle napětí dnes prožije i Vilma. Oslavu narozenin jí překazí zpráva z nemocnice. Lexíkovi se přitíží.
Zpět na celý článek

Skyler a Franta jsou rozhodnutí jít od sebe – s vědomím, že pro jejich synka se tím nic nezmění. Jean-Claude jim ale stejně hezky od plic řekne, co si o nich myslí. Chvíle napětí dnes prožije i Vilma. Oslavu narozenin jí překazí zpráva z nemocnice. Lexíkovi se přitíží.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Dorazí nový Šakal, tentokrát s tváří Eddieho Redmayna, kterého bude pronásledovat tvrdohlavá zpravodajská důstojnice
12.10.2024

Dorazí nový Šakal, tentokrát s tváří Eddieho Redmayna, kterého bude pronásledovat tvrdohlavá zpravodajská důstojnice

SkyShowtime zveřejnila poutavý oficiální trailer na očekávaný desetidílný seriál s Eddiem Redmaynem, Lashanou Lynch a Úrsulou Corberó v hlavních...

Nová postava v Ulici navaří a pořádně zavaří Martině. Otráví celou hospodu
06.12.2024

Nová postava v Ulici navaří a pořádně zavaří Martině. Otráví celou hospodu

Dvacátá sezóna Ulice hvězdnými posilami nešetří a nehodlá to dělat ani ve druhé polovině roku. Po Vánocích se můžeme těšit nejen na Danu Batulkovou...

V pondělní Ulici se Vlastička bude cítit odepsaná. Ples komory má místo ní připravit nová krev
01.12.2024

V pondělní Ulici se Vlastička bude cítit odepsaná. Ples komory má místo ní připravit nová krev

Komora zubních lékařů má nového prezidenta a ten zastává názor, že by letos měla mít i nový reprezentační ples. Dosud je připravovala tajemnice...

Na lovu: Z Bandity by mohl být tahoun pořadu, míní scenárista Dominik Landsman
20.08.2024

Na lovu: Z Bandity by mohl být tahoun pořadu, míní scenárista Dominik Landsman

Ještě jsme ho v televizi ani neviděli, ale už na něj ze všech stran slyšíme samou chválu. Lovci, moderátor i scenárista, ti všichni pějí ódy na...

Dnes v Ulici: Blanka zaregistruje podlé útoky Vlasty a Luděk Vandě neuvěří ani slovo
16.12.2024

Dnes v Ulici: Blanka zaregistruje podlé útoky Vlasty a Luděk Vandě neuvěří ani slovo

Dnešní Ulice bude plná zvratů. Vanda, která chtěla s oznámením těhotenství Luďkovi počkat, se neudrží a vpálí mu to u soudu do tváře. Blanka pro...

Zítra v Ulici: V pátek se Vendula definitivně rozloučí a Martina propukne v pláč. Hospodu nezvládá
07.11.2024

Zítra v Ulici: V pátek se Vendula definitivně rozloučí a Martina propukne v pláč. Hospodu nezvládá

Zatímco Vendula odjede do Telecího za novým životem, Martina novou úlohu v hospodě přestává zvládat. Milena jí to dává sežrat a ona jí ani nemůže...

Ulice: Atmosféra u Klímových houstne. Chybí jen, aby Iva adoptovala Viktora a vyhodila Vítka
02.11.2024

Ulice: Atmosféra u Klímových houstne. Chybí jen, aby Iva adoptovala Viktora a vyhodila Vítka

Iva Klímová je neskutečně hloupá, alespoň v očích diváků, kteří stejně jako Vítek nechápou její potřebu neustále cpát peníze do Bidrmana, jemuž se...

Ulice: Vandě přezdívají Vadná a podle Kristýny Hrušínské plným právem. Brzy na ni vše praskne
26.09.2024

Ulice: Vandě přezdívají Vadná a podle Kristýny Hrušínské plným právem. Brzy na ni vše praskne

Vanda vráží do hraní další peníze v přesvědčení, že jich zpátky vyhraje víc a zázračně vyřeší všechny své problémy. Lži už ale začínají praskat ve...

Vanda z Ulice se topí v dluzích a lžích. Luděk si myslí, že je pod tlakem kvůli miminku
28.08.2024

Vanda z Ulice se topí v dluzích a lžích. Luděk si myslí, že je pod tlakem kvůli miminku

Kolem Vandy se stahují mračna a neúnosná smyčka z dluhů. V zoufalé snaze se z nich dostat si přibírá více lekcí angličtiny, zkouší prodat oblečení...

Diskutujte

Nejnovější diskutované