Lenka Vlasáková z Ulice slaví dnes kulatiny

Lenka Vlasáková z Ulice slaví dnes kulatiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lenku Vlasákovou, která v Ulici ztvárnila intuitivní Kateřinu Nekonečnou, čekají kulatiny. 27. dubna herečka oslaví padesátiny a my jí gratulujeme! Pamatujete si na její postavu v Ulici?

Lenka Vlasáková jako Kateřina Nekonečná v Ulici

Účinkování v Ulici bylo Lence Vlasákové nabídnuto několikrát už předtím, než nabídku konečně přijala. Ne, že by nechtěla být součástí nekonečného seriálu, který i po téměř sedmnácti letech má své skalní fanoušky. Spíše ji tlačil čas. Až když se jí v diáři uvolnilo místo, na seriál ráda kývla. Nastoupila tedy do něj jako Kateřina Nekonečná. Byla součástí velké cirkusácké rodiny. V Ulici se s celou rodinou připojili k Libušce Nekonečné, která v ní se sestrou Theou už nějakou dobu působila.

Kateřina Nekonečná je jen o několik let starší než její nejstarší dcera Libuška Nekonečná, kterou měla hodně brzy. Proto s ní má nejbližší vztah a spíše než jako matka s dcerou fungují jako dvě sestry. Ještě blíž je k sobě spojilo společné těhotenství. Zatímco Libuška se těšila na sestru Pepinu, kterou nosila Kateřina pod srdcem, Kateřina se pro změnu těšila na svého prvního vnoučka Borise.

Do rodiny nekonečných patřil také děda Boris (herec Lubomír Lipský), který byl uznávaným vrhačem nožů. Manželem Kateřiny byl Boris Nekonečný (herec Andrej Hryc), jehož projevy často vzbuzovaly strach. Ačkoliv to byl hlučný hromotluk, srdce měl ze zlata.

Kateřina Nekonečná měla ještě jednu dceru – Theu. Thea Nekonečná byla uzavřená a velmi těžko se adaptovala na nové situace. Se svou sestrou Libuškou byla v konfliktu tehdy, když jí sestra přebrala Matěje Jordána, který v Ulici chodil s oběma sestrami Nekonečnými.

Kateřina Nekonečná věštila z koule

Kateřina Nekonečná byla sympatická mladá žena, která kvůli svému manželovi vedla cirkusácký život. To mimo jiné znamenalo být pokaždé někde jinde a pokaždé si zvykat na nové lidi. Mimochodem, vztahy šly Kateřině na jedničku, a proto tuto svou vlastnost využívala k věštění z koule, kterému se věnovala. I tato činnost ji nakonec k lidem posouvala blíž a blíž. Nebyla to podvodnice, která se z lidí snaží vytřískat peníze. Spíše se snažila v kouli pro ně najít vše dobré a jako bonus navrch jim vždy poskytla nějaké to životní moudro.

Velkým snem Kateřiny bylo konečně se někde usadit. To se jí v Ulici na chvíli i povedlo. Ačkoliv rodina Nekonečných v Ulici zpočátku nenašla příliš pochopení pro svůj hlučný a divoký styl života, právě Kateřině se dařilo všechny ostré hrany obrušovat. Byla vždy tou osobou, za kterou rádi jdete, když vás něco tíží.

Lenka Vlasáková v Ulici už nepůsobí. Její postava Kateřiny ze seriálu zmizela spolu s ostatními členy její rodiny.

Zdroje článku: