Jak zvládne Kateřina z Ulice svůj nový koníček?

Jak zvládne Kateřina z Ulice svůj nový koníček?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když do Ulice vtrhla energická Martina Randová coby hospodská Kateřina Dubovská, divákům chvíli trvalo, než si ji v hlavě přehodili z role Heluš, kterou sehrála v Ordinaci. Nyní ale nelitují, protože Kateřina přináší čerstvý vítr do dějové linky Lumíra Nykla.

Kateřina Dubovská z Ulice má blíž a blíž k Lumírovi

Kateřina Dubovská do Ulice přišla ve chvíli, kdy Vendula rozjížděla své bistro. I proto ji řada lidí nepřivítala s úsměvem. Hospoda totiž byla nedaleko a reálně hrozilo, že si tyto dva podniky budou navzájem přebírat zákazníky. Lumírovi a jeho mámě také vadilo, že chtěla Kateřina otevřít letní zahrádku přímo pod jejich okny. I proto Vilma Nyklová z okna na Kateřinu vylila kýbl špinavé vody.

Protože je však Kateřina otevřeným člověkem, vztahy kolem ní se urovnaly. Nakonec se ukázalo, že zatímco dříve byla Kateřina pro Lumíra trnem v oku, teď se z ní klube minimálně jeho dobrá kamarádka... Možná i něco více.

Václav Svoboda alias Lumír, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kateřina bude Lumírovi pomáhat s Drozdy

Koneckonců, co více vás může sblížit než parta malých dětí v kroužku, který jste na sebe vzali částečně z donucení? Lumír teď velí Drozdům, protože v opačném případě by hrozilo, že se skautský oddíl zavře a jeho syn Sašenka se opět vrátí k mobilu. To Lumír nechtěl, a tak na nabídku vést dočasně Drozdy kývnul. V té době ještě propadal panice, protože netušil, že si zrovna v Kateřině najde takovou parťačku.

Kateřina několikrát poskytla dětem útočiště a teplý čaj. Mimo jiné ukázala, že se opravdu vyzná v uzlech, na rozdíl od Lumíra. Ten v Kateřině čím dál tím více začíná vidět spojence, který by mu mohl v tomto boji pomoct. Tak kdo ví, co se z tohoto vztahu vyklube? Někteří diváci se nemohou ubránit vlastním tipům, že Lumír a Kateřina spolu něco budou mít. Koneckonců, už si konečně tykají po tom, co se Kateřina s Ingrid opily a skončily obě u Lumíra doma, kde si střílely z jeho pyžama.

 

Zdroj:

  • autorský text