Drbárna ze ZOO: Sid získala přes noc schopnost vést firmu. K tomu ještě uhání Adama s tím, že chce dítě

Drbárna ze ZOO: Sid získala přes noc schopnost vést firmu. K tomu ještě uhání Adama s tím, že chce dítě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A vedle práce ve sklárnách ještě stíhá jezdit do ZOO Elišce pomáhat krájet mrkev. Kdo by to byl řekl, že holka, co před pár dny téměř páchala sebevraždu kvůli vyměněnému zámku u bytu, bude nakonec záchranou rodinného impéria.

Sidonie se naštvala, že Alice měla proti její práci výhrady, a tak jednoduše trucuje. Nechala tak Alici šéfovat. Jenže to vypadá, že Eduardova manželka asi vařila jen hostům kávu, protože jednat s obchodními partnery nezvládá. Vypadá to, že v celé firmě není nikdo, kdo by se toho mohl ujmout. Tak se toho ujala Sid, která naprosto přesně ví, co má dělat. Ráda by také pomohla matce, která je v zoufalém stavu a podle bratra ani nic nejí. Holky v práci jí poradily, že by mohlo zabrat miminko, které by Alici rozptýlilo (tady někdo vykradl nápad z filmu Báječná léta pod psa). Sid o tom dokonce začala uvažovat a zmínila se před Adamem. Ten samozřejmě nebyl proti, dělání dětí je přece zábava. V bytě se sice nemohli pohnout kvůli hadům, ale s postýlkou asi problém nebude.

Tvůrci se asi rozhodli diváky ještě před koncem sezóny otrávit, a tak se polovina dílu točí kolem parkouru, který teď vládne ZOO. V reálu to znamená, že lidé už nechodí do ZOO kvůli zvířatům, ale chtějí si zaskákat přes obrubníky a lavičky. A z toho všeho je Albert nadšený, protože mu s organizací pomohla Kristýna, která s ním konečně normálně komunikuje.

Filip se chystá dospět. Viky mu nechá na krku děti a jede do Prahy, kde má mít opět nějaký velký kšeft. Trochu ho štve, že se ho ani nezeptala a zmizela, sotva přišel domů. Pekař mu vysvětluje, že tak to ve vztahu chodí a měl by víc komunikovat. Filip sice přišel o nějaký mejdan, ale zase tolik ho to nemrzelo. Navíc jeho kamarád hned další den domluvil další velkou jízdu. Filip chtěl přibrat i Pekaře, ale to netušil, že Viky se na něj vrhne, sotva strčí nos do bytu. Opět mu také vymyslela program, aniž by se ho zeptala. Tentokrát však nic nenamítal a možná by mohl dostat i večeři.

Alice a děti
Alice a děti | Zdroj: FTV Prima

Charlie má strach! Dvakrát za ním byl Břéťa kvůli krádeži věcí u Ovčíka. Ten všechno nahlásil na policii,  a dokonce si na seznam kradených věcí toho připsal mnohem víc. Charlie není úplně přesvědčený, že Anna a Marie by nebyly schopné ukrást něco mimo jeho pokyny. Ale možná chce Ovčík jen podvést pojišťovnu. Každopádně dvojčata jsou z krádeže podezřelá a jejich velký šéf z toho nemá dobrý pocit. Ilonka mu radí, aby si sehnal zkušenějšího právníka, protože s Markétou skončí ve vězení.

Zdroj článku:
  • Autorský text