ZOO: Jak se vlastně Sid s Adamem seznámili? Proč se od první chvíle neměli moc v lásce a co je konečně více sblížilo?

ZOO: Jak se vlastně Sid s Adamem seznámili? Proč se od první chvíle neměli moc v lásce a co je konečně více sblížilo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná si už nevzpomínáte, ale Adam byl jedním z prvních lidí, které Sid potkala, když nastoupila jako ošetřovatelka do zoologické zahrady ve Dvoře Králové. Jejich setkaní bylo dost netradiční a není vůbec divu, že si Adam o Sid v prvních chvílích myslel své

Než se Sid stihla seznámit se všemi svými budoucími kolegy, dostala nečekaný hovor od rodiny. Tehdy čerstvě tajila, že neodjela do Los Angeles, a aby ji tady v zoo nikdo nepoznal, změnila si barvu vlasů. Na hovory s rodinou měla nachystanou paruku, ale tu u sebe v zoo bohužel neměla, a tak musela rychle přijít s nějakým náhradním plánem. A v tu chvíli se jí do cesty připletl Adam Haďák Hruška.

Když ho Sid zahlédla, požádala ho o pomoc, ale on ji s nezájmem odmítl. Jenže Sid se nenechala odbýt a půjčila si jeho šátek, aby si zamaskovala své blonďaté vlasy. Takové bylo jejich první shledání. Tehdy a vlastně ještě ani docela dlouho poté by ani jednoho z nich nenapadlo, že mezi nimi může vzniknout romantický vztah.

Mezi Sid a Adamem to dlouho jiskřilo, ale nejdříve rozhodně ne romanticky. Jak už to v lásce bývá, ze začátku si hodně dlouho lezli na nervy. O Adamovi se mezi kolegy vyprávělo mnoho drbů, a přestože si na něj Sid chtěla vytvořit vlastní názor, on ji zrovna nepřesvědčoval o opaku. Vždy, když spolu měli spolupracovat, byl k ní strohý a mnohdy velmi nepříjemný. Několikrát shazoval její dovednosti, a dokonce s ní odmítal pracovat. To by jistě odradilo mnoho z nás.

Sid se ale nevzdala a my už stejně jako ona víme, že je to byl od Adama jakýsi štít, který mu pomáhal nepouštět si lidi k tělu. A co teda bylo tou zlomovou chvílí, která tyto dva přesměrovala od nenávisti k lásce?

Nejvíce je spojila nebezpečná a děsivá zkušenost s pašeráky. Když se totiž Sid snažila zabránit pašerákům, aby ublížili nosorožcům kvůli jejich velmi ceněných rohům, dostala se do velkých potíží. Tehdy Sid šlo doslova o život a Adam Haďák se stal jejím zachráncem. Tato situace nemohla skončit jinak než polibkem.

A v tu chvíli si oba uvědomili, že je mezi nimi něco víc. Jenže ani to ještě nestačilo k tomu, aby si padli kolem krku a řekli si, že spolu chtějí být. Sid tehdy ještě chodila s Albertem, a přestože se s ním nedlouho po polibku s Adamem rozešla, nedali se s Adamem dohromady. Adam se totiž stále snažil udržet si image drsňáka bez emocí.

Vědom si svých nedokonalostí a problémů spojených s nepříjemnými zkušenostmi z dob, kdy byl v armádě, odmítl Sid se slovy, že on pro ni není ten pravý. Jenže vzájemná přitažlivost se zapřít nedá a od té doby je to k sobě stále silně táhlo. A protože Sid je cílevědomá žena, která se jen tak nevzdává, je jen otázkou času, kdy s Adamem vyrazí na své první rande!

Zdroj článku:
  • Autorský text