Že by se Adamova temná duše odrážela na jeho stylu civilního oblékání?

Že by se Adamova temná duše odrážela na jeho stylu civilního oblékání?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam je muž čestný a spravedlivý, a i když to tak na první pohled nevypadá, má také velké a dobré srdce. A právě jeho styl oblékání celkový dojem ještě podtrhuje. 

Adama Hrušku ze seriálu ZOO známe spíše pod jeho přezdívkou Haďák. Adam pracuje v ZOO v oddělení plazů a není divu, že si jako specialista a odborník na hady vysloužil právě tuto přezdívku. Pro většinu svých kolegů je Adam poměrně tajemná a nedostupná osoba. S nikým se příliš nepřátelí a je hodně samotářský člověk. Nejvíce jsme ho začali poznávat až ve chvíli, kdy se sblížil s Ančou. Ani jí toho na sebe příliš neprozradil, ale postupně začaly na povrch vyplouvat informace o Adamovi, a to především od jeho dědečka.

Adam si ve svém životě zažil dost těžkých chvil. Jeho rodiče tragicky zahynuli, on sám působil nějakou dobu jako voják v Afganistánu a aby toho nebylo málo, onemocněl malárií, která se mu velmi často vrací. A možná právě tyto události dost formovaly jeho povahu. Adam má dobré srdce a je to velmi čestný muž. Působí ale velmi tvrdě, nedostupně a tajemně. A takto působí nejen jeho chování a vystupování, ale také jeho styl oblékání.  

V seriálu zásadně v černé barvě, ale v reálném životě se barev nebojí, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Adama samozřejmě potkáváme nejčastěji v pracovním oblečení, jelikož jeho dějová linka se odehrává především v ZOO. Mimo práci ho ale nejčastěji potkáváme v černých kalhotách a černém tričku. Tento outfit má často doplněný drsnou koženou bundou. Společně s jeho černými vlasy, černými vousy a pronikavýma černýma očima působí dost temně a tajemně. Adam se příliš často nesměje ani neusmívá, což jen utvrzuje jeho okolí v domněnkách o jeho temné a samotářské duši. 

Právě jeho oblečení ještě zvýrazňuje jeho drsný a nepřístupný vzhled, chování a vystupování. Jedná se ale pouze o nějakou drsnou ochrannou slupku, kterou si vytvořil po všech tragédiích, které se mu v životě staly. V jádru je to muž velmi hodný a jeho srdce není zdaleka tak chladné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Naopak je schopno obrovských a vřelých citů. Například k Aničce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text