Drahé tety a já: Nataša Gollová a Eva Svobodová spolu celé natáčení nemluvily, důvod vás pobaví

Drahé tety a já: Nataša Gollová a Eva Svobodová spolu celé natáčení nemluvily, důvod vás pobaví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se Fany stane svědkem loupežného přepadení, pustí se společně s Andělkou na vlastní pěst do vyšetřování. Všechny nejasnosti ale vedou k jednomu muži, a to k Michalovi, k ženichovi jejich neteře Hermíny.

Ta ho právě v osudný den chce tetám představit, místo toho se ale dámy spiknou a budou se ho snažit dopadnout. Skutečně za krádeží stojí číšník Michal? Nebo se to jenom tetám popletlo v hlavě? A jak se k celé situaci postaví Hermína a Michal?

Filmaří zničili policejní auto

Asi nejveselejší a zároveň nejdražší historkou z natáčení je ta, kdy si tvůrci filmu vypůjčili policejní auto od kapitána místní policie. Ačkoliv slíbili, že auto vrátí v neporušeném stavu, během hodiny auto kaskadér zničil. K tomu všemu se auto při odtahu zřítilo do fekální jímky. Je jasné, že policejní vůz byl na odpis.

Těhotná Iva Janžurová

Těm všímavějším jistě neuniklo, že Iva Janžurová, která ztvárnila roli Hermíny, je ve filmu těhotná. To zjistila až v půlce natáčení. Svých závazků ale chtěla dostát, a tak v natáčení pokračovala. Celou dobu jí však byla k dispozici sanitka, pro případ, kdyby se něco stalo.

Tety spolu celé natáčení nepromluvily

Roli tetičky Fany získala Nataša Gollová a roli Andělky Eva Svobodová. Tyto dvě dámy byly skutečně blízkými přítelkyněmi, dokonce si spolu už zahrály ve filmu Roztomilý člověk. Ovšem během natáčení mezi nimi došlo ke konfliktu, Nataša Gollová nechtěla Evě Svobodové prozradit recept na jejich rodinnou svíčkovou! K usmíření došlo až po natáčení.