Spřátelí se Milena Pumrová s Hermanem, když bude Mastný ve vězení?

Spřátelí se Milena Pumrová s Hermanem, když bude Mastný ve vězení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco dříve Milena Pumrová nemohla Hermana ani cítit, teď si s ním dokonce dá i kávu. Zdá se, že nemoc Gábiny je důvodem k tomu, aby se všichni zúčastnění chovali civilizovaně. Není přece důvod na Hermana nasazovat. Už vůbec ne v době, kdy by to mohlo Gábině jen přitížit.

Milena Pumrová vidí, že má Jirka na její dceru dobrý vliv

Když Milena poprvé spatřila Hermana ve svém bytě, div, že na něj nezavolala policii. Také později na Hermana s Radkem nasazovali a Gábině ho dokonce vymlouvali. Jenže Gábina má svou hlavu a odmítla se řídit aktuálními pohnutkami své rodiny. Později se ukázalo, že si dobře vybrala. Ačkoliv ho od sebe už několikrát odehnala, Herman se pokaždé vrátil. Teď je jí největší oporou v nemoci a dobrý vliv má nejen na Gábinu, ale také na Šimona. Ten se s Hermanem spřátelil víc, než sám čekal. 

Většinou je Milena Pumrová hádavá a závistivá žena. Když ale jde o život její jediné dcery, umí nacházet kompromisy. Hermanovi ukázala svou vlídnou tvář a dokonce ho obhajovala před Radkem Mastným. Vypadá to, že se spolu ti dva mohou více sblížit, když bude Mastný odpykávat svůj trest ve vězení.

Až na kauzu s Mastným je Herman Mileně sympatický 

Jirka Herman má své osobní kouzlo. Tím okouzlil Gábinu a chladnou nenechává ani její mámu, se kterou jedná velmi rozumně a teď i opatrně. Rakovina Gábiny jakoby způsobila, že zášť a všechny ostatní nepodstatné věci v kauze Radka Mastného mohou jít stranou. Teď je přece nejdůležitější, aby se Gábina cítila dobře. Rozhodně tedy nepomůže, když bude Milena na Hermana pořád nasazovat.

Herman to navíc umí nejen s Gábinou, ale i se Šimonem. Ten se sice musel rozloučit s prázdninami strávenými v Německu, zato ale získal parťáka, který ho rád doprovází na rampu a občas ho bere i na střelnici. Nejvíce si Šimon na Hermanovi cení toho, jak pečlivě se stará o jeho mámu. O ni má totiž velký strach. 

Zdroj článku:
  • Autorský text