Vydrží Herman Gábininy změny nálad?

Vydrží Herman Gábininy změny nálad?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že se Herman do Gábiny opravdu zamiloval. Ta ho totiž co chvíli vyhazuje z bytu, rozchází se s ním, je na něho naštvaná nebo na něj nemá náladu. To všechno Herman přechází stylem jemu vlastním a pro Gábinu to hodně znamená. Ale vydrží s ní až do konce léčby? A co bude dělat, když se léčba nepodaří? 

Herman je pevným bodem v životě Gábiny 

Poměrně nedávno měla Gábina Pumrová svůj život pevně ve svých rukou. Pak ale přišla krutá diagnóza rakovina, která její dosavadní úspěšný život obrátila vzhůru nohama. Zatímco dříve byla zvyklá spoléhat se sama na sebe, tvrdě pracovat a věnovat se Šimonovi, jak jen to šlo, teď nemá pod kontrolou vůbec nic, a to dokonce ani své nálady. Teď se potácí mezi stavy úplného zoufalství a srdceryvným pláčem.

Je unavená, a přesto nemůže spát. Nemůže spát, ale zároveň ani pracovat. A to ji teď sužuje ze všeho nejvíce. Potřebovala by zklidnit myšlenky a soustředit se na práci, ve které potřebuje zabrat. Do chemoterapie chtěla stihnout spoustu věcí, ta se ale nesmlouvavě blíží. A jestli je Gábině špatně už teď, jak jí bude po chemoterapiích? 

Gábina má obavy z chemoterapie a další léčby, Zdroj: TV Nova

„Jirka je teď v životě Gábiny jediným pevným bodem. Může se na něj ve všem spolehnout. Už teď si může být jistá, že pokud nemoc přežije, může s Hermanem klidně zestárnout.“

Gábina za to Hermanovi stojí

Mohl by mít klid. Mohl si dál vyšetřovat své zločiny, aniž by se staral o něco jiného. Místo toho teď pendluje mezi rozhádanou Gábinou a Šimonem a neustále se setkává s Radkem Mastným, který ho nemá v lásce. Gábina mu za to však stojí.

Dokonce mu nevadí ani její časté změny nálad. Podstatné pro něho je, aby věděla, že se o něj může opřít. Herman by také ocenil, kdyby se Gábina za svou jizvu přestala stydět a uvědomila si, že sama svou nemoc určitě nepřekoná. Chce, aby mu projevila trošku více důvěry a dala mu prostor v péči o ni. 

Zdroj článku:
  • Autorský text