Jak dnes žije Grecia Colmenares, představitelka seriálové Manuely z první telenovely, která se vysílala v Česku

Jak dnes žije Grecia Colmenares, představitelka seriálové Manuely z první telenovely, která se vysílala v Česku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Grecia Colmenares se v devadesátkách představila jako hlavní hrdinka seriálu Manuela. Tato argentinská telenovela byla vůbec první, která se u nás po revoluci objevila. Z třicátnice je dnes zralá dáma. Jak vypadá?

Slavná dvojrole

Grecia si v seriálu z roku 1991 zahrála dokonce dvojroli. Na televizních obrazovkách se objevila nejen jako Manuela Verezzová, ale hrála i Isabellu Guerrerovou. Co měly tyto ženy společné? Samozřejmě lásku k jednomu muži, a tím byl Fernando Salinas.

Zápletka přitom byla vytvořena velmi poutavě – Isabella byla omylem prohlášena za mrtvou, protože došlo ke špatné identifikaci těl po vážné autonehodě, a proto si Fernando po čase vzal Manuelu. Tolik mu svým vzhledem připomínala jeho první manželku… Po čase se však Isabella objeví a začne se Manuele mstít. Při autonehodě došlo k poškození její tváře – a ona je připravená udělat vše pro to, aby udělala Manuele ze života peklo.

Hrála v několika telenovelách

Pro Grecii nebyla role v Manuele první zkušeností. Dokonce začala s hraním v telenovelách, které jsou v Latinské Americe stále velmi populární, již v roce 1976. Když natáčela Manuelu, bylo jí kolem třicítky. Grecia je rodačkou z Venezuely – a na svém kontě má dnes okolo dvaceti rolí v seriálech. Poslední ale natočila v roce 2000, to se jednalo o peruánskou telenovelu Vypůjčené životy.

Kdo pravidelně sledoval první telenovelu, co se u nás kdy vysílala, jistě si vzpomene na nádhernou jemnou tvář a andělsky blonďaté vlasy hlavní hrdinky. Tipli byste si, jak vypadá Grecia dnes, když jí je 57 let? Úplně stejně! Samozřejmě nikdo z nás nemládne, ale vizáž mladé dívky má Grecia stále stejnou.

Na svém Instagramu se ráda chlubí archivními fotkami, ale zveřejňuje také aktuální snímky a věnuje se i propagaci své nové knihy. Má něco přes 64 tisíc sledujících a často jim posílá své úsměvy.