Diskuze

Radek Mastný zůstal u elegantního stylu oblékání i po tom, co na radnici už nepracuje

Radek Mastný zůstal u elegantního stylu oblékání i po tom, co na radnici už nepracuje
Zejména v době, když pracoval na radnici, jste mohli Radka Mastného vídat v oblecích, v košilích a kravatě. Byl vždy hezky upravený, což se nezměnilo ani po tom, co na radnici už nepracuje. Je vidět, že se Radek Mastný obléká volněji než na radnici, avšak pořád z něj vyzařuje elegance. 
Zpět na celý článek

Zejména v době, když pracoval na radnici, jste mohli Radka Mastného vídat v oblecích, v košilích a kravatě. Byl vždy hezky upravený, což se nezměnilo ani po tom, co na radnici už nepracuje. Je vidět, že se Radek Mastný obléká volněji než na radnici, avšak pořád z něj vyzařuje elegance. 
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dnes v Ulici: Magda odmítne rande s panem Dvořákem a Gábina možná najde náhradní maminku pro své dítě
31.10.2024

Dnes v Ulici: Magda odmítne rande s panem Dvořákem a Gábina možná najde náhradní maminku pro své dítě

Eddie, Magda a Ota mají pořád co řešit, a tak se scházejí v Coolně, kde vždycky něco vymyslí. Ke škodě pana Dvořáka se však rozhodne na orchestr...

Komedie Král Králů je už pravidelně svátečním bonbónkem. Je skvěle napsaná, zahraná i zrežírovaná
29.12.2024

Komedie Král Králů je už pravidelně svátečním bonbónkem. Je skvěle napsaná, zahraná i zrežírovaná

Tato černobílá komedie z roku 1962 je opravdu vtipná a svým způsobem má lehkost a šarm starých francouzských komedií. Režisér Martin Frič do...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Nacisté chtěli ukrást největší poklady lidstva. Statečný železničář jim vystavil stopku v napínavém souboji o čas
21.11.2024

Nacisté chtěli ukrást největší poklady lidstva. Statečný železničář jim vystavil stopku v napínavém souboji o čas

Jak srovnat kulturní dědictví národa s hodnotou lidského života? To je podtext filmu Vlak, zcela přesvědčivého, inteligentního thrilleru chytře...

V páteční Ulici Soňa ocení Šimonův čin a omluví se Gábině, zatímco Radek s Milenou polezou po kolenou
21.11.2024

V páteční Ulici Soňa ocení Šimonův čin a omluví se Gábině, zatímco Radek s Milenou polezou po kolenou

Nechce se tomu věřit, ale v pátek Soňa udělá konečně něco dobrého. Omluví se Gábině, ocení význam Šimonova videa a zveřejní ho na webu jako...

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Je jasné, kdo žije v „mama hotelu“. Jana a Martin chobotnici ignorují. Co s ní, to netuší
05.09.2024

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Je jasné, kdo žije v „mama hotelu“. Jana a Martin chobotnici ignorují. Co s ní, to netuší

Tak pokud má nějaká dvojice mnoho společného, je to Jana a Martin. I rozkrojení ovoce je pro ně práce hodná mistra. Jestli se tato dvojice dá...

Tajemství smrti: Možná je to větší podivnost než krvelačné thrillery. Řeč je o smrti a průvodcem je Jaroslav Dušek
30.10.2024

Tajemství smrti: Možná je to větší podivnost než krvelačné thrillery. Řeč je o smrti a průvodcem je Jaroslav Dušek

Už jen samotná postava Jaroslava Duška, který se rád chlubí vzpourou proti konzumnímu životu, postavil si bydlení z hlíny a písku, chodí bos a jako...

Dnes v Ulici: Vojtovi pod rukama zmizí kasička z charitativního prodeje a Šimon mámě navrhuje, ať natočí video
09.12.2024

Dnes v Ulici: Vojtovi pod rukama zmizí kasička z charitativního prodeje a Šimon mámě navrhuje, ať natočí video

Máma Žaneta dá Marečkovým ještě zabrat. Irenin nápad, ať Leontýnka, Vojta a Milošek spolupracují, se vymkne jejím představám. Namísto sblížení a...

Kristýna Hrušínská z Ulice: Zahrát stres a napětí není pro unavenou mámu dvou dětí problém
22.09.2024

Kristýna Hrušínská z Ulice: Zahrát stres a napětí není pro unavenou mámu dvou dětí problém

V Ulici si teď Vanda sahá na úplné dno. Dluhy se vrší, zoufalství stoupá, v panice nezbývá nic jiného než uchýlit se k nejšílenějšímu řešení a...

Kvíz: Doplň křestní jména českých herců a hereček. Kdo dá všechny, zaslouží filmový metál
28.10.2024

Kvíz: Doplň křestní jména českých herců a hereček. Kdo dá všechny, zaslouží filmový metál

Dnešní kvíz vás zanese do světa českého filmu a seriálu. Připomeňte si legendární vtipné i dojemné hlášky známého českého herce. A pak si s námi...

Diskutujte

Nejnovější diskutované