Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš hru překombinoval a přišel o jediného člověka, na kterého se mohl spolehnout

Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš hru překombinoval a přišel o jediného člověka, na kterého se mohl spolehnout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Místo očekávané zábavy, na kterou se všichni po sloučení těšili, to spíš vypadá, že se Rivalové rozhodli soutěžit o největšího paranoika. A hned od prvního okamžiku se dostal do vedení Kristian, který konečně našel něco, v čem vyniká a zatím nemá konkurenci.

Adam na kameru popisuje, jak se začínají vytvářet různé malé skupinky, které se oddělují od ostatních a vyhledávají zákoutí, kde neustále něco řeší. Skupinky se různě mění a je těžké vůbec sledovat, kdo s kým a co domlouvá. A mezi jednotlivými skupinami zběsile pobíhá Kristian a každého podezřívá, že se na něj domlouvá, aby byl poslaný do duelu.

Kája je trochu zklamaná z Tomáše, který už najednou začíná vystupovat jen sám za sebe a nejspíš počítá pouze se Žanetou, dokud ji bude potřebovat. Adam si zase všiml, že Kristian leze do zadku Tomášovi, přestože mu donedávna nemohl přijít na jméno. A Pepa je úplně zmatený a už ani neví, s kým je vlastně v alianci a zda vůbec ještě nějaká aliance je. Hlavně mu vadí, že u Hrdinů měl určité postavení hodně vysoko v hierarchii kmene, aniž by pro to musel něco udělat, a to najednou po sloučení ztratil.

Karolína se doslechla, že jako jeden z adeptů do duelu by mohl být Pepa, a tak nelenila a zapracovala na tom, aby odvrátila hrozbu. To nakonec nebylo tak těžké. Johanka stále pochybuje o loajalitě Kristiana, ale i ona udělala špatný tah, když se z nějakého důvodu se svými pocity svěřila Tomášovi. Co si od toho slibovala, je záhadou. Tomáš to samozřejmě hned vyklopil Žanetě a ta za tepla běžela za Kristianem, aby celou věc patřičně nafoukla a hysterického mladíka ještě více rozrušila. Její úmysly byly zjevné. Jako menšinová parta potřebují někoho přetáhnout od Rebelů a když se jí to podaří s Kristianem, je šance, že by se mohl přidat ještě někdo další.

Souboj o osobní imunitu

Jedenáctka měla za úkol doběhnout k platformě ve vodě a sebrat jednu z vlajek. Těch bylo 7 a všichni, kteří to stihli, tak postoupili do druhého kola. Tam se hledala tyčka v písku, která se musela osvobodit od zauzlovaných provazů a použít k rozbití keramického hrnce. Tři nejšikovnější postoupili do finále.

Ve finále Žaneta, Kristian a Tomáš přenášeli v ústech vodu do vázy. Nejrychlejší byl Tomáš a mohl být v klidu, protože jako jediný měl jistotu, že do duelu nepůjde.

Tomáš samozřejmě mlžil o tom, kdo je jeho adeptem na duel, zmínil jména Martin a Johanka, ale ve hře byla i jména kluků, kteří nebudou dostatečně loajální. Žanetě bylo jasné, že pokud se jí nepodaří někoho z šestice Rebelů přetáhnout, půjde do duelu ona. Vzhledem ke vztahům, které má s Tomášem, by se nabízelo, že k ní nominuje nejslabšího hráče, aby měl jistotu, že se mu jeho nejvěrnější fanynka vrátí.

Kmenová rada

Tomáš však s Žanetou poslal do duelu Johanku. Buď tak moc věřil Žanetě, nebo se jen naštval, že se Johana nenechala na kmenové radě pošpinit a zmanipulovat. Žaneta tak konečně opustila hru, protože Johance se v házení na terče dařilo lépe.

Po hvězdném rozloučení, během kterého povzbuzovala ostatní, aby vytáhli hlavu ze zadku a začali hrát, se stala Žaneta první soutěžící, která bude v hotelu čekat na finále soutěže, aby se stala porotkyní.

Zdroj článku:
  • autorský text