Survivor Česko & Slovensko 2023: Po sloučení dlouho přátelská atmosféra nevydržela. U Rivalů by se dusno dalo krájet

Survivor Česko & Slovensko 2023: Po sloučení dlouho přátelská atmosféra nevydržela. U Rivalů by se dusno dalo krájet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni na sloučení s napětím čekali, ale jak to vypadá, velice brzy přišlo rozčarování. Ex Hrdinové se necítí dobře. Johanka nesmyslně před Tomášem shodí Kristiana, Žaneta už se ani nesnaží nic předstírat. Andrea slepě důvěřuje spoluhráčům, kteří ji poslali do duelu. Alespoň Karolína je praktická.

Pěkně od začátku

Ve hře je začátek března a 55. herní den. U Rebelů se ještě probírá kmenová rada a na přetřes přišlo i chování Pepy, který skákal do řeči a nedokázal se ovládnout. I Žaneta musela ocenit hru Johanky. Johanka byla také spokojená s tím, jak to všechno dopadlo, ale zároveň si uvědomuje, že to může ostatní motivovat k tomu, aby se jí pokusili zbavit.

Andrea chválí Tomáše, že se vrátil z duelu a je dost podlézavá. Zřejmě se chce ujistit, že po sloučení v něm bude mít oporu, ale nějak jí uniká, že jí Hrdinové bez mrknutí oka poslali do duelu a kdyby neměla na poslední kmenovce individuální imunitu, tak by tam šla zase.

Žaneta už pořád mele to stejné, jak je strašně rafinovaná a umí se přetvařovat a jak je strašně šťastná, že bude zase sloužit Tomášovi. Už je s tím otravná a vůbec jí nedošlo, že jí Rebelové její ujišťování o loajalitě až tak moc nevěřili.

Johanka doufá, že po sloučení budou Rebelové držet spolu, ale nakonec je to ona, kdo další den hloupě Tomášovi prozradí, že Kristian u nich byl na odstřel a Tomáš to samozřejmě hned použije k tomu, aby si Kristiana získal na svou stranu.

Adam, který by mohl teď se svou vizáží hrát Sandokana, také moc neví, co bude hrát. Napřed celou dobu mluví o tom, že se mu nelíbí pletichaření a najednou z něj vypadlo, že je mu jasné, že ho Tomáš osloví, aby obnovil původní alianci a že by mohl naoko souhlasit. A jak to chce dělat bez pletichaření, které nemá rád? Adam má možná opravdu z Tomáše strach, jak ho měl i na začátku a hledá způsob, jak s ním být zadobře a zároveň si nepohněvat zbytek Rebelů.

Než se však spustí další boj, všichni ze sebe oloupali špínu, osprchovali se a zkrášlili. Na řadu přišel slučovací večírek a pořádná večeře, kde se také vážilo. Jednoznačně vyhrál Martin, který zhubl celých 16 kg. Z holek to byla Barbora, která dala dolů 8 kg.

O Martinovi děvčata debatovala na večírku, kde se nemohl vynadívat na Karolínu. Údajně nejdříve pokukoval po Andrejce, ale ta už moc zhubla (7 kg), tak přesedlal na Káju, která sice také shodila 6,5 kg, ale stále si zachovala ženské křivky. Ženská parta se shodla na tom, že Martinovi soutěž jednoznačně prospěla a strašně se za ty dva měsíce změnil k lepšímu. Není žádným tajemstvím, že Martin ještě kus dospělosti strávil s rodiči, kteří byli Svědci Jehovovi, a tak začal svůj vlastní život s velkým zpožděním. Z nejistého a neurvalého tlouštíka, který nevěděl, jak mluvit se ženami, se před kamerami proměnil v jiného člověka.

Během večeře se soutěžící dohodli, že budou pobývat v místě, kde byl kmen Rebelů. Došlo jen ke změně kmenové barvy na černou a kmen si vybral název Rivalové, který vymyslel Kulhy.

Hned po příchodu na místo začal Tomáš naříkat, jak se mu tam nelíbí a jak je všechno špatně. Ani Pepa se na místě necítil moc dobře a Andrea měla divný pocit, že bude spát vedle cizích lidí. Nakonec ji k sobě vzala Johanka, a ještě se s ní rozdělila o deku. Žaneta se konečně dočkala, že jí bude za krk funět Tomáš.

Tak snad se všichni vyspí do růžova a uvidíme pořádné pletichy a taktizování.

Zdroj článku:
  • autorský text