Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat

Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Lumír nadšeně prohlásí, že plánuje stěhování do nového bytu, kde by s Kateřinou a Lexíkem byli šťastní, o Vilmu se začnou pokoušet mrákoty. Nebude jediná, koho dnes potká pořádný šok. Hynek se může zbláznit strachy, když jeho dva synové nedorazí domů tak, jak bylo domluveno.

Kateřina odvykla soužití s mužem. Bojí se změny

Lumír oznámí mámě radostnou novinu, že se hodlá s Kateřinou stěhovat do nového, a málem jí tak přivodí infarkt. Naštěstí pro ni se Kateřina nikam stěhovat nechce. Ona totiž prý ani nemůže. Pokusí se Lumírovi vysvětlit, že byla tak dlouho sama, až úplně odvykla partnerskému soužití. Teď se bojí jakékoliv zásadní změny, ale neznamená to, že by s Lumírem nechtěla být. Naopak, považuje se za jeho ženu a vidí v něm lásku svého života, což mu také dokáže následným milováním.

Bohužel je v nejlepším přeruší zase Vilma, která zkrátka nepřenese přes srdce, že by se Lumír s Lexíkem měli přestěhovat. Lumča ji ujistí, že z toho sešlo, a rychle ji vypakuje pryč, aby měli s Kateřinou opět soukromí. Ta mu sice nedokáže říct, kdy bude schopna s ním začít bydlet, nicméně věří, že jednou se tak stane. Lumír už není nejmladší, ale snad se toho požehnaného dne ještě dočká…

Šimon pořádně vyděsí Hynka a vykoleduje si trest

Valerie pozve Šimona na trénink free runningu, jímž se zabývá jeden její kamarád. Šimon by to rád viděl, ale hlavně by si přál strávit více času s dívkou, do níž je beznadějně zamilovaný. Bohužel musí ze školky vyzvednout brášku. Navíc tuší, že táta by mu tuhle akci stejně nedovolil. Vyřeší to ale tak, jak mívá ve zvyku – podle svého a aniž by se ptal rodičů na dovolení. Mladšího bratra nakonec vezme s sebou. Zapomene si ale zapnout vyzvánění na mobilu, a tak není divu, že Hynek vzápětí začne vyšilovat. Když totiž dorazí domů, kluci tam nejsou a Šimon mu nezvedá telefon. Na vrcholu paniky Hynek vtrhne ke Gábině, jestli náhodou nezašli k ní. Gábina přitom sama není doma, protože má právě dnes v nemocnici vyšetření kvůli někdejší rakovině.

Na prvním místě je u Šimona vždycky Valerie.
Na prvním místě je u Šimona vždycky Valerie. | Zdroj: TV Nova

Jakmile se Šimon uráčí zvednout telefon, vyjde najevo, že si znovu prosadil svou, a to aniž by se táty dovolil. Hynka popadne touha jej příkladně potrestat. Měl by dostat zaracha, ale s tím Gábina nesouhlasí. Navrhne odepřít synovi měsíční kapesné a na týden mu zakázat počítač. Doufejme, že za to ten free running Šimonovi stál.

Zdroj článku:
  • Autorský text