Diskuze
Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat
Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat
Možná jste zmeškali
Herci z divadla si často nevydělají ani tolik co prodavačka v supermarketu
Možná vás překvapí, když vám řekneme, že mnozí divadelní herci mají menší platy než prodavačky v supermarketech. Pokud by hráli pouze v divadle a...
Drbárna ze Strání – Kamarádi: Kostým s parožím rozsvítil sál, Buchta netuší proč
Linda si vyzvedává poloslepého Hájka z nemocnice. Nebude to s ním mít jednoduché. Na zámku se stále řeší otec Nikoly, která se svou naivitou...
Drbárna ze Strání – Kamarádi: Stíhačka Andrea se vydala opět do Strání, Petr už je bezradný
Místní fotbalistky zjišťují, že jim nová sportovní aktivita zabírá až moc času. Někdo musí trpaslíky malovat za ně! Andrea tak moc ovlivnila otce,...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí
Riky udivuje spolubydlící. Petra je zničená z víkendu, ale bohužel to není únava, kterou by chtěla. Karolína začíná Alici dělat starosti. Pravá...
Ulice: Věra to nezvládá. Markéta Stehlíková chápe, proč se potřebuje zbavit Běty
Věrka bývala milující babičkou, která udržovala rodinu pohromadě a měla v ní jasnou vedoucí pozici. Po příchodu Alžběty Mochové byla však svými...
Ulice: Mladá herečka vyděsila rodinu choulostivými scénami. Tohle babičky jen tak nerozdýchají
Ulice je známá tím, že se snaží zprostředkovat divákům vážná, méně obvyklá a kontroverzní témata, která by se měla otevřít a přiblížit společnosti....
Z Prahy rovnou mezi slepice: Život na venkově a Kudrnova rodinka nás stále baví
Vlastní zážitky s ekologickým stylem života a chovem zvířat do něj vtiskl scénárista Ivo Pelant se svou ženou Evou. A aniž by to tušili, vytvořili...
V pondělní Ulici bude Lumír nabručený a Adriana zkazí beránka, ale dostane skvělý nápad
Pro Lumíra ty Velikonoce moc veselé nebudou. Dělá si starosti o Kateřinu, kterou trápí žlučník, a navíc se zlobí na Jirku kvůli tomu, že ho...
177 epizod, stovky pacientů. Jak přesné byly diagnózy Dr. House
Dr. Gregory House. Sarkastický génius, který nenávidí lidi. Ale miluje řešit jejich zdravotní kolapsy. Lékařský Sherlock Holmes s neurologickou...
Diskutujte
- Proč vzal Jan Révai roli v Extaktorech? Dobrodružnější a zajímavější natáčení nikdy nezažil
- Zítra odpoledne nezůstane jedno oko suché. Nova Cinema vysílá nejromantičtější pohádku všech dob
- Drbárna ze Strání – Kamarádi: Petrovo srdce bije na poplach, jenže řešení je složité
- Do očí bijící chyby ve Slunce, seno, jahody: Největší průšvih unikl ve scéně, kdy Venca veze Kelišku na motorce
- Petra Černocká vás zve do svého tichého domova. Nahlédněte do neobyčejné pražské řadovky plné starožitností
- Kominík z pohádky Šťastný smolař má rád vtipné pohádky
- Začínala s Jaroslavem Marvanem. Umí být drsňačkou i elegantní dámou
- Poznáváte tuto holčičku? Dnes hraje v seriálu Ulice!
- Princezna z Marušky si nakonec vybrala život mimo reflektory
- Anička hrnčířka z Tajemství staré bambitky má tajemného přítele. Pracuje také u filmu
Nejnovější diskutované
- Zítra v Ulici: V posledním díle se bude ošetřovat krvavé zranění a zmizí dítě
- Na Farmě to vře: Filip slíbil Karimě peklo a ostatní jen přihlížejí
- Kvíz: Seriál Kobra 11. Zjistěte, jestli jste skutečný fanoušek
- Zítra večer uvidíte film, který změnil akční hrdinky navždy. Luc Besson stvořil legendu
- Aleš Procházka alias profesor Snape má doma princeznu
- Osudová láska, tragická ztráta a smích jako obrana. Příběh Stelly Zázvorkové, který možná neznáte
- Peklo v Polabí: Horká sice vraždu nevyšetřila, ale i tak má pocit vítězství
- Herečka uvedla pravý důvod odchodu z Ulice. Popsala extrémně vyšponovaný průběh natáčení
- Tohle drama vás zítra donutí bdít celou noc
- Zítra v Ulici: Ve čtvrtek nás předposlední díl vezme na prosluněný statek