Diskuze

Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat

Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat
Když Lumír nadšeně prohlásí, že plánuje stěhování do nového bytu, kde by s Kateřinou a Lexíkem byli šťastní, o Vilmu se začnou pokoušet mrákoty. Nebude jediná, koho dnes potká pořádný šok. Hynek se může zbláznit strachy, když jeho dva synové nedorazí domů tak, jak bylo domluveno.
Zpět na celý článek

Když Lumír nadšeně prohlásí, že plánuje stěhování do nového bytu, kde by s Kateřinou a Lexíkem byli šťastní, o Vilmu se začnou pokoušet mrákoty. Nebude jediná, koho dnes potká pořádný šok. Hynek se může zbláznit strachy, když jeho dva synové nedorazí domů tak, jak bylo domluveno.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Herci z divadla si často nevydělají ani tolik co prodavačka v supermarketu
14.06.2025

Herci z divadla si často nevydělají ani tolik co prodavačka v supermarketu

Možná vás překvapí, když vám řekneme, že mnozí divadelní herci mají menší platy než prodavačky v supermarketech. Pokud by hráli pouze v divadle a...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Kostým s parožím rozsvítil sál, Buchta netuší proč
05.05.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Kostým s parožím rozsvítil sál, Buchta netuší proč

Linda si vyzvedává poloslepého Hájka z nemocnice. Nebude to s ním mít jednoduché. Na zámku se stále řeší otec Nikoly, která se svou naivitou...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Stíhačka Andrea se vydala opět do Strání, Petr už je bezradný
31.03.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Stíhačka Andrea se vydala opět do Strání, Petr už je bezradný

Místní fotbalistky zjišťují, že jim nová sportovní aktivita zabírá až moc času. Někdo musí trpaslíky malovat za ně! Andrea tak moc ovlivnila otce,...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí
15.06.2025

Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí

Riky udivuje spolubydlící. Petra je zničená z víkendu, ale bohužel to není únava, kterou by chtěla. Karolína začíná Alici dělat starosti. Pravá...

Ulice: Věra to nezvládá. Markéta Stehlíková chápe, proč se potřebuje zbavit Běty
14.04.2025

Ulice: Věra to nezvládá. Markéta Stehlíková chápe, proč se potřebuje zbavit Běty

Věrka bývala milující babičkou, která udržovala rodinu pohromadě a měla v ní jasnou vedoucí pozici. Po příchodu Alžběty Mochové byla však svými...

Ulice: Mladá herečka vyděsila rodinu choulostivými scénami. Tohle babičky jen tak nerozdýchají
14.07.2025

Ulice: Mladá herečka vyděsila rodinu choulostivými scénami. Tohle babičky jen tak nerozdýchají

Ulice je známá tím, že se snaží zprostředkovat divákům vážná, méně obvyklá a kontroverzní témata, která by se měla otevřít a přiblížit společnosti....

Z Prahy rovnou mezi slepice: Život na venkově a Kudrnova rodinka nás stále baví
28.04.2025

Z Prahy rovnou mezi slepice: Život na venkově a Kudrnova rodinka nás stále baví

Vlastní zážitky s ekologickým stylem života a chovem zvířat do něj vtiskl scénárista Ivo Pelant se svou ženou Evou. A aniž by to tušili, vytvořili...

V pondělní Ulici bude Lumír nabručený a Adriana zkazí beránka, ale dostane skvělý nápad
20.04.2025

V pondělní Ulici bude Lumír nabručený a Adriana zkazí beránka, ale dostane skvělý nápad

Pro Lumíra ty Velikonoce moc veselé nebudou. Dělá si starosti o Kateřinu, kterou trápí žlučník, a navíc se zlobí na Jirku kvůli tomu, že ho...

177 epizod, stovky pacientů. Jak přesné byly diagnózy Dr. House
13.07.2025

177 epizod, stovky pacientů. Jak přesné byly diagnózy Dr. House

Dr. Gregory House. Sarkastický génius, který nenávidí lidi. Ale miluje řešit jejich zdravotní kolapsy. Lékařský Sherlock Holmes s neurologickou...

Diskutujte

Nejnovější diskutované