Dnes v Ulici: Bolavé rameno Karlu vyšoupne ze zajímavého případu a Mário znovu věří v návratnost své investice

Dnes v Ulici: Bolavé rameno Karlu vyšoupne ze zajímavého případu a Mário znovu věří v návratnost své investice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Marečků je zase veselo. Bolavé rameno Karlu vyšoupne z řešení opravdu zajímavého případu a Věrce dodá pocit, že se bez ní rodina prostě neobejde. Mário má také důvod k radosti. Vypadá to, že frontman kapely, do které investoval, získává na popularitě.

K velkému překvapení Venduly se Máriovi jeho investice nejspíš vrátí

Když Mário investoval do začínající kapely čtyřicet tisíc korun, které byly na svatbu, vypadalo to, že Áje znovu bude hrozit vězení. Tentokrát se však ovládla. Vendula by ale takovou trpělivost neměla. Na Mária koukala jako na zjevení a už tenkrát to brala tak, že peníze mohl Mário klidně spláchnout do záchodu a vyšlo by to na stejno.

Dnešek však naznačí, že se Vendula ve svých předčasných soudech možná pletla. Ostatně, co ona může vědět o rapu? Mário bude mít v dnešním díle zase zpět svou hravou náladu. Frontman kapely, do které investoval svatební úspory, se stává slavným a pořádá koncert. Na tom Mário nesmí chybět, a proto si s Ivou mění službu. Vendula z toho není nadšená. Vždyť to ani nebylo nutné. Opět se tím potvrzuje, jak neznalá v očích Mária je. 

Vendula hledá způsob, jak Máriovi šetrně vysvětlit, že o rapový koncert jeho kámoše nikdo z rodiny zájem nemá

Je těžké pochopit, jak může Máriovi vydělat rap. Ještě těžší je však nadšenci vysvětlit, že ne všichni mají o koncert jeho kamaráda zájem. Kromě Mária se jej nikdo z členů rodiny Nyklových nezúčastní. Babička o takovou kulturu nestojí a Vendula s Pavlem, který už mimochodem z Ulice zmizel, ale ještě se o něm pořád mluví, nemají hlídání. A i kdyby měli, dělala by Vendula mnohem raději jiné činnosti. Třeba by žehlila nebo myla okna. Nezbývá než Mária na koncert pustit samotného a doufat, že další den na směnu dorazí. 

Bolavé rameno Karlu dostane až do nemocnice 

V jednu chvíli se v nemocnici prostřídají hned dva členové rodiny Marečků. Po Lubošovi se tam dostala také Karla, kterou její rameno bolí stále více. Dokonce to dojde tak daleko, že jí doktor navrhuje operaci. Byl by to rychlejší způsob, jak znovu neomezeně fungovat. A protože na žádné polehávání nemá Karla čas, vážně o operaci přemýšlí. Je jí však líto, že Jirku nechá na holičkách. Ke všemu řeší vážně zajímavý případ. Případ, o kterém doma nechce mluvit ani Karla, ani Jirka. Případ, který na oddělení dosud neřešili. Dusno je kolem něj i u Gábiny, kde se toho chytil Šimon. Mrtvoly se řeší i ve škole a divákům nezbývá než doufat, že scénáristé z toho nevytvoří napínavou dějovou linku. Že by se Šimon a jeho parta dostali až pod nůž sériového vraha? Nebylo by to na Ulici až příliš? 

Karla
Karla | Zdroj: TV Nova

Věrka už je zase v plné polní 

Věrka Marečková svou rodinu nikdy ve štychu nenechá, i kdyby se měla roztrhat. Její výsadou je dobrá organizace času a aktivit, díky které zvládá nemožné. Ačkoliv pečuje o Luboše, doprovází kluky na kroužky, vaří místo Karly večeře a peče svačiny, není pro ni Karlino bolavé rameno problémem. Kdyby k tomu věděla, že se Kryštof učí na maturitu, nejspíš by se k nim nastěhovala, aby jim zajistila plný servis.

Zdroj článku:
  • Autorský text