Dnes večer v Ulici: Gábina přece jenom odjede, Miloš daňovým podvodníkem

Dnes večer v Ulici: Gábina přece jenom odjede, Miloš daňovým podvodníkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nemoc přiměla Gábinu uvědomit si, co je v životě důležité, a tak přestane upřednostňovat práci před vším ostatním. Marie se dozví nejen o tom, že se Denis rozešel s Kristýnou, ale také o Blančiných záměrech odletět do Austrálie. Miloš a Vítek budou řešit vážné pracovní neshody.

Gábina na výlet s Jirkou a Šímou pojede

Jirku a Šímu samozřejmě mrzí, že s nimi Gábina nemůže odjet na výlet, ale nakonec to vezmou jako příležitost – alespoň budou moct vyrazit na pořádnou chlapskou výpravu a místo hotelu spát pod širákem nebo v bunkru. Zatímco shánějí vše potřebné, Gábina přehodnotí své priority a zavolá kolegovi, aby pracovní schůzku s ním zrušila. Nehodlá opakovat staré chyby a za každou cenu upřednostňovat kariéru. Chce si užít víkend ve společnosti svých nejbližších. Trochu při tom ale zapomene na mámu, která se nečekaně objeví, aby dceru pozvala v neděli na oběd. Bez Radka, jenž sedí ve vězení, se cítí dost osaměle.

Marie se dozví o rozchodu Kristýny a Denise

Marie se zastaví v krámku a netuší, že dívka, která sedí stranou u stolu, je Denisova nová přítelkyně. Začne se Denise vyptávat na prázdninové zážitky s Kristýnkou a chystá se zavolat vnučce, aby přišla za nimi. Ať si mohou všichni společně posedět a vychutnat dobrou kávu. Kristýna jí jen velice stručně oznámí, aby se s Denisem vůbec nebavila a okamžitě přišla k Blance. Marie, věrná to babička, se na nic neptá, rychle z krámku vycouvá a zajde si promluvit s vnučkou. Kristýna jí v slzách všechno vylíčí.

Marie jako správná babička Kristýnu podpoří, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Blanka pozve na oběd sestřičku z ordinace

Blanka Marii poprosí, aby na Kristýnku trochu dohlédla, zatímco ona odletí v říjnu do Austrálie. Chce Evžena překvapit, až bude mít všechno zařízené a připravené k odletu. Marii se takový přístup příliš nepozdává. Co když se to Evženovi z nějakého důvodu nebude hodit? Neměla by to nejdřív probrat s ním? Blanka se nenechá odradit od svých záměrů a pozve si na oběd sestřičku ze zubní ordinace, aby s ní probrala vše potřebné.

Miloš prosazuje daňový podvod, co na to Vítek?

Miloš a Vítek si připijí na první úspěšnou zakázku, zářivou budoucnost stavební firmy a také na tykání. Při té příležitosti však mezi nimi dojde i k nepříjemnému nedorozumění. Miloš totiž začne prosazovat nepoctivý přístup k práci, v podstatě se chce dopustit daňového podvodu, což se Vítkovi z duše příčí. Najdou společnou řeč?

Zdroj článku:
  • Autorský text