Kristýna z Ulice zpět v rodném hnízdě. Před čím utíká?

Kristýna z Ulice zpět v rodném hnízdě. Před čím utíká?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po bolestném a naprosto nečekaném rozchodu potřebuje Kristýna milující náruč a slova útěchy. Kde jinde by je našla než doma u maminky? Uteče k Blance, a když se dá trochu dohromady, rozhodne se tam už zůstat. Jak se tam ale s Adamem vejdou?

Po rozchodu utíká Kristýna zpátky domů

Kristýna Voláková neprožívá právě nejšťastnější období. Po rozchodu s Denisem ji nic netěší. Stále se snaží dopátrat nějakého vysvětlení, proč ji vlastně nechal, a vinu hledá u sebe. Nakonec se rozhodne plně ponořit do studií a práce, aby na nic jiného neměla čas ani myšlenky. Zpráva, že se Denis rozhodl z krámku odejít a najít si nové zaměstnání, jí přinese alespoň drobnou útěchu. Kdyby totiž hrozilo, že ho bude každý den potkávat na ulici, raději by vzala nohy na ramena a upalovala za humna. Takhle ale může zůstat doma u maminky, kam se bezprostředně po rozchodu s pláčem vrátila.

Sourozenci zase pohromadě v jednom hnízdě, Zdroj: TV Nova

Proč se Kristýna rozzlobí na mámu i bráchu?

Bydlení ve třech ale není tak pohodlné, jak bývalo kdysi. Adam si zvykl, že má celý pokoj pro sebe, a spát s mámou v jedné posteli v ložnici, to podle Kristýny taky není ideální řešení. Začne proto uvažovat o hledání zcela nového bytu. Problematickou situaci překvapivě vyřeší Luděk, když jednomu z dětí nabídne bydlení u sebe. Příležitosti se chopí Adam – rád by změnil prostředí, navíc bude mít u Luďka zřejmě větší klid na učení.

Blanka se zmíní, že v říjnu plánuje na pár týdnů odletět do Austrálie za Evženem, ale málem tento nápad zavrhne, protože nechce nechávat Kristýnu doma samotnou. Adam navrhne, že se na tu dobu vrátí, aby na sestru dohlédl. Starostlivými dohady však oba Kristýnu akorát víc naštvou. Copak je malé dítě, aby potřebovala chůvu?!

Naštěstí se do akce zapojí babička Marie, kterou Blanka nenápadně poprosí, aby na Kristýnu dala během její nepřítomnosti pozor. Napjaté vztahy se postupně uklidní, Kristýna vychladne a zůstane bydlet u Blanky. Ale na jak dlouho? Skutečně bude mít od Denise a jeho nové přítelkyně navždy pokoj, nebo si osud najde způsob, jak jejich cesty znovu zkřížit?

Zdroj článku:
  • Autorský text