Perfektní matka na Netflixu: Nová thrillerová minisérie, která vás bude vodit za nos

Perfektní matka na Netflixu: Nová thrillerová minisérie, která vás bude vodit za nos
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Perfektní matka (The Perfect Mother) se odehrává v Paříži a Berlíně a má vše, co byste od kriminálního thrilleru očekávali, možná i něco navíc. Diváci, kteří znají další evropské krimi série Netflixu (například německý Dark), poznají známé tváře.

Během čtyř epizod The Perfect Mother jsou diváci konfrontováni s různými verzemi pravdy. Dalo by se i říct, že budou sledovat spoustu verzí jedné konkrétní události, která končí zabitím mladého muže. To znamená, že půjde o spoustu lží, které se často mísí s prvky pravdy. Bude hodně náročné pochopit, co je pravda.

Kdo ho zabil? Proč ho zabili? A kolik lidí zná pravdu?

To jsou hlavní otázky v této sérii. S největší pravděpodobností každý z diváků během sledování změní několikrát svůj pohled na věc.

Už z názvu lze soudit, že matka hraje v tomto příběhu velkou roli. Název seriálu odkazuje na matku mladé ženy obviněné z vraždy mladého muže. Mohlo by to však také odkazovat na matku mladého muže. Obě matky trpí, zároveň obě věří, že jich dítě je (bylo) dobrým, čistým a nevinným člověkem. Za svým si stojí i v okamžiku, kdy důkazy ukazují opak.

V titulní postavě si matku Hélène Berg zahrála Julie Gayet, která je oceňovaná hlavně jako producentka celé řady úspěšných projektů. Mezi další klíčové herce patří Andreas Pietschmann, který je známý právě ze zmíněného seriálu Dark. Jako dceru Anya Berg uvidíte Eden Ducourant. Odvádí skvělou práci a ukazuje velmi odlišné stránky své postavy. 

Seriál vyniká hlavně celou řadou postav, které si rozhodně sympatie diváků nezískají. Dělají špatná rozhodnutí, jednají sobecky a lžou. Pravda zvítězí i v tomto seriálu a diváci se přece jen nečekaně ve čtvrté epizodě dopátrají pravdy. Celá série má tři hodiny, takže není problém ji zhlédnout za večer.

Režie: Frédéric Garson
Scénář: Thomas Boullé, Carol Noble
Hrají: Julie Gayet, Tomer Sisley, Eden Ducourant, Andreas Pietschmann, Cyril Gueï, Halima Ilter

Zdroj článku: