Nabídka novinek z Netflixu, které se objeví příští týden

Nabídka novinek z Netflixu, které se objeví příští týden
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix se rozhodně snaží nabídnout pestrý výběr pořadů. Americká tvorba, která byla v minulosti v naprosté většině, je pomalu nahrazovaná pestřejším výběrem. Je to jedna z možností, jak poznat i méně propagovanou televizní tvorbu.

42 dní temnoty (42 Days of Darkness)

  • Chile, 2022, krimi seriál, 1. série – 6 epizod, premiéra 11. května

Když Verónica zmizí, její sestra začne závod s časem, aby ji našla. Při svém pátrání bude muset Cecilia bojovat proti nedbalosti úřadů, předsudkům společnosti a obtěžování ze strany médií.

Dramatický kriminální seriál je inspirovaný skutečným příběhem. Podaří se těžce zkoušené ženě uprostřed mediální bouře a pomalého policejního vyšetřování svou sestru najít?

V hlavní roli se představí jedna z nejpopulárnějších a nejoceňovanějších chilských hereček Amparo Noguera.

Divoká krása (Savage Beauty)

  • Jihoafrická republika, 2022, 1. série – 6 epizod, premiéra 12. května

Před 15 lety Don a Grace Bhengu testovali toxický produkt na skupině dětí žijících na ulici. Nyní se jeden ze dvou přeživších, mladá žena Zinhle Manzini, vrací. Zinhle se stává neviditelnou silou, která odhaluje rodinná tajemství Bhengů, a jejich kosmetické impérium pomalu navádí na cestu zkázy. 

Pomstou jsou však zasažení i nevinní lidé. Zinhle se musí rozhodnout, zda chce spravedlnost, nebo čistou, chladnou pomstu, u které budou Don a Grace přihlížet svému pomalému konci.

Mezi herci patří Rosemary Zimu, Dumisani Mbebe, Nthati Moshesh, Angela Sithole, Jesse Suntele, Nambitha Ben-Mazwi a Oros Mampofu.

Christina P: Mami Genes

  • Stand-up pro uvolnění, premiéra 8. května

Komička Christina P je zpět a lepší než kdy předtím ve svém novém komediálním speciálu. Žádný detail není příliš intimní, protože Christina vesele sdílí zkoušky a strasti mateřství, manželství a všeho mezi tím. Show je věnovaná Svátku matek a byla natočená v Gramercy Theatre v New Yorku.

Náš otec (Our Father)

  • USA, 2022, dokumentární film, premiéra 11. května

Jacoba Ballard byla jedináček, počatá prostřednictvím dárcovského spermatu. Vždy snila o tom, že bude mít bratra nebo sestru. Svým pátráním objevila šokující skutečnost. Po světe chodí 7 jejich nevlastních sourozenců. Jak se to mohlo stát?

Rozbíhá se pátrání a stopy vedou k doktorovi na klinice pro umělé oplodnění. Doktor inseminoval své pacientky svým vlastním spermatem, přestože měl použít anonymní vzorky dárců. A bylo to samozřejmě bez vědomí pacientech, které k němu měly důvěru jako ke svému lékaři.

Ballard tak začíná rozplétat síť lží, která kliniku obklopuje. A bude trvat na tom, aby doktor za své selhání zaplatil.

Zdroj článku: