Mila Kunis: Ukrajinka, která se uchytila v Los Angeles

Mila Kunis: Ukrajinka, která se uchytila v Los Angeles
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V současné době patří Mila Kunis mezi přední americké herečky. Kdyby se však v roce 1991 nepřestěhovali její rodiče z Ukrajiny do Los Angeles v USA, kdoví, jaká by byla její životní dráha. Kde všude tato americká herečka ukrajinského původu účinkovala a jaké jsou její životní postoje?

Skoč a plavej

V USA se Mila Kunis ocitla v sedmi letech a hned byla obrazně vhozena do vody, aby se ní naučila plavat. Aniž by uměla slovo anglicky, začala chodit do americké základní školy. S odstupem času toto období Mila hodnotí jako dobu, kdy byla slepá a hluchá. Již v devíti letech ji rodiče přihlásili na herecké kurzy a odtud byl již jen malý krůček k účinkování v reklamách. Stala se dokonce modelkou v dívčí kampani značky Guess. Pomalu a jistě si také začala budovat hereckou kariéru. První televizní roli získala v seriálu Tak jde čas, to už ovšem anglicky hovořila plynule a bez přízvuku.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

S odstupem času toto období Mila hodnotí jako dobu, kdy byla slepá a hluchá.

Černá labuť

Výraznější rolí Mily Kunis bylo účinkování v televizním seriálu Zlatá sedmdesátá, objevila se i v seriálech Griffinovi, Walker, Texas Ranger, Pobřežní hlídka, Dva a půl chlapa. Prosadila se také ve filmu, a v roce 2012 byla dokonce vyhlášena nejvíce sexy ženou. Ve snímku Černá labuť ztvárnila profesionální baletku. Tento film se stal jejím finančně nejúspěšnějším a za roli získala nominaci na Zlatý glóbus.

Osobní život

Mila Kunis žila několik let s hercem Macaulay Culkinem a dle webu instyle.com jej Mila považuje za nejlepšího člověka, kterého kdy potkala. Od roku 2015 je jejím manželem herec Ashton Kutcher, s nímž má dvě děti. V poslední době médii proběhla zpráva o tom, že oba herci mají zvláštní vztah k umývání. Nejsou totiž příznivci pravidelného sprchování, které považují za zbytečné. Svým prohlášením tak otevřeli otázku, do jaké míry je každodenní koupání zdravé. Svým dětem, synovi a dceři, také nehodlají zanechat nic ze svého obrovského jmění. Peníze hodlají dát na charitu.

Čím dalším nás Mila Kunis překvapí?

Zdroj: