Mila Kunis slaví 37. narozeniny. V těchto rolích máme tuto krásku s ukrajinským původem nejraději

Mila Kunis slaví 37. narozeniny. V těchto rolích máme tuto krásku s ukrajinským původem nejraději
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ukrajinská kráska, která se propracovala až do Hollywoodu, dnes slaví své 37. narozeniny. S Ashtonem Kutcherem vychovává dvě děti a vyznačuje se pokrokovou výchovou. V jakých snímcích ji máte nejraději?

Krásná a talentovaná Ukrajinka

Půvabná Ukrajinka se narodila v Černovicích v tehdejším Sovětském svazu do židovské rodiny. Když jí bylo 7 let, rodiče se rozhodli, že se přestěhují do Los Angeles. Odmala měla velký talent na jazyky a anglicky se naučila velmi rychle. V Hollywoodu se prosadila především díky své kráse a uhrančivému pohledu. Letos se objeví například ve snímku Four Good Days nebo Breaking News In Yuba County. Známá je ale především díky seriálu Griffinovi – v originále Family Guy, ve kterém propůjčila svůj hlas postavě Meg Griffin.

Nejslavnější role

Dabingu slavného animáku se věnuje již mnoho let, stejně jako další seriálové  tentokrát hrané, tvorbě. Během svého působení v seriálu Zlatá sedmdesátá se dokonce dala dohromady se svým současným partnerem, hercem Ashtonem Kutcherem. Ten byl předtím v manželství s o mnoho let starší herečkou Demi Moore. Kromě seriálu Zlatá sedmdesátá se Mila proslavila snímky Matky na tahu, Kamarád taky rád nebo Méďa. Objevila se i ve filmu z roku 2018 s názvem Špión, který mi dal kopačky.

Pokroková výchova

Mila má s hercem Ashtonem Kutcherem dvě děti, pětiletou Wyatt a dvouletého Dimitriho. Před časem se nechali slyšet, že rozhodně nemají v plánu své děti rozmazlovat. Většinu peněz, které vydělali, mají v plánu věnovat na charitu a svým dětem rozhodně napěchovaný polštář zlaťáky zanechávat nebudou. Podle nich bohaté děti mnohdy nenacházejí žádnou životní motivaci k dosažení svých cílů a zdokonalování se. „Většinu našich peněz máme v plánu darovat charitě a dalším projektům, které nás zajímají,“ uvedl Kutcher.

V jakých rolích máte Milu Kunis nejraději vy?